LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fiaskot i Masked singer – läckta listan med deltagarna stämde

26 maj, 2023 
MASKED SINGER 2023
Masked singer Sverige 2023 är avgjort och den ökända "listan över alla deltagare" stämde även i år.
Nu försvinner programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”Brand logo
Snackisen om Masked Singer med Dermot Clemenger: ”Listan har läckt”

Årets säsong av Masked singer har nått sitt slut och det blev ingen mindre än Karamellen Klara Hammarström, 23, som kammade hem hela kalaset. På en hedrande andraplats kom Maneten Edvin Törnblom, 27, och på tredje plats kom Den magiska boken Vanna Rosenberg, 50.

Det har varit en minst sagt spännande och händelserik säsong. Men det som kanske sticker ut mest och som blev den största chocken var när Ciara Zelmerlöw, 36, gömde sig under Vikingens mask.

– Lögnerna jag sa till honom var förfärliga, och ju längre tiden gick desto värre blev dem men ändå förstod han ingenting. Jag kunde säga vad som helst till honom, jag hade kunnat säga att jag var på månen och han hade bara svarat "okej". Han lyssnade inte på vad jag sa överhuvudtaget. Det är så typiskt män, sa Ciara till Hänt efter avslöjandet.

Annons

Masked singer försvinner efter fiaskot

Även om chocken var stor, inte minst för panelmedlemmen Måns Zelmerlöw, 35, så var det kanske inte lika chockerande för alla tittare. Om man hade tagit del av den ökända "listan över alla deltagare" så visste man mycket väl att det var Ciara som gömde sig under Vikingens mask.

Ända sedan programmets start år 2021 så har en lista läckt ut på ett nätforum och varje år har den visat sig stämma till punkt och pricka. Så blev det även i år.

LISTA ÖVER DELTAGARNA I MASKED SINGER
Printscreen på listan som spridit sig på bland annat Flashback.

Att listan visade sig stämma även i år är i sig ett fiasko och nu försvinner programmet från tablån. I nuläget är det fortfarande okänt om det blir en ny säsong nästa år.

Nour El Refais kritik mot läckta listan

Det är flera olika personer som varit rejält kritiska till att listan alltid läcker ut och frågan kvarstår alltid vem det är som läcker. Enligt panelmedlemmen Nour El Refai, 34, borde det åtminstone inte vara någon av de som sitter i publiken.

Annons

– De skriver då på ett kontrakt, ett sekretessavtal som säger att de måste böta en miljon om de skvallrar, sa hon i sin podd Nours poddelipodd och Henrik.

Nour riktade också kritik mot den som läcker listan.

– Men det är ju läskigt att tänka om det är någon i produktionen, jag har ingen aning om hur det läcker. Det är på riktigt jättetråkigt och de flesta som kollar på programmet vill ju inte läsa den listan ändå. Det är en lek vi leker som är rolig och det är bara tråkigt att folk förstör den. Det är ju meningen att man ska ha kul, sa hon då.

Hänt har sökt TV4.

FOTO: TV4

Annons