Lisa Jönsson bryter ihop – avslöjar könet på ofödda bebisen

Lisa Jönsson

Foto: TT

Paradise hotel-profilen Lisa Jönsson är gravid med sitt första barn.
Nu avslöjar hon könet på den ofödda bebisen – något som får henne att falla ihop i tårar.
Slå på ljud

Lisa Jönsson, 26, vann Paradise hotel 2017 tillsammans med deltagaren Sanel Dzubur. I våras var Lisa tillbaka i tv-rutan då hon medverkade i Celebrity Ex on the Beach. Nu har hon lagt dokusåpa-livet på hyllan och satsat full ut på utbildning samt familjeliv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lisa Jönssons gravidlycka – egna orden om icke delaktiga pappan

Det var i början på december som Lisa avslöjade att hon ska bli mamma. Graviditeten kom som en chock men lyckan var fullkomligt total. I samma veva som Lisa offentliggjorde att hon är gravid så berättade hon även att pappan valt att inte vara delaktig. Beslutet kring att ta sig an rollen som ensamstående har hyllats rejält på sociala medier och att Lisa har många nära och kära som kommer att hjälpa henne står inga tvivel om.

Situationen med pappan till barnet väckte snabbt en hel del frågor och Lisa har inte varit snål med att informera följarna om läget. Lisa trodde tidigare att hon inte kunde bli gravid, vilket kom att bli en av anledningarna till att det var självklart för henne att behålla barnet när gravidstickan plötsligt visade positivt.

Gällande mannen har Lisa flertal gånger förklarat att han inte kommer att vara med i bilden över huvudtaget.

”För att återkomma till pappan AKA donatorn som vi numer kallar honom, så gjorde han sitt val de tio gånger han valde att få utlösning i mig när vi hade sex, utan en fundering på preventivmedel någon av dessa gånger. Och hörni, inte EN gång. TIO gånger. Han vet dessutom om att jag drömt om barn”, har Lisa tidigare skrivit på Instagram.

LÄS MER: 7 kändispar som väntar tillökning 2021

Starka reaktionen efter könsavslöjandet

Att Lisa längtar efter mammalivet syns tydligt på hennes social medier. Hon delar flitigt med sig av uppdateringar där hon beskriver kärleken till bebisen i magen som är beräknad att födas i maj. Och nu har det dessutom blivit dags att ta reda på om det är en flicka eller pojke där inne.

På fredagseftermiddagen kom plötsligt avslöjandet. Tillsammans med vännen Ellinor Bjurström syns Lisa smälla en ballong och ut regnar rosa konfetti.

Det blir en stark reaktion från Lisa som direkt efter insikten bryter ihop i tårar.

– Min lilla tjej, säger Lisa medan tårarna forsar.

När Hänt når Lisa berättar hon om glädjen över att det är just en flicka som hon väntar.

”Men det känns SÅ himla bra. En mini-me på riktigt liksom Jag mår jättebra i graviditeten, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Gravida prinsessan Sofia trotsar läkarnas råd under pandemin

LÄS OCKSÅ: 5 saker du kanske inte visste om Margaux Dietz nya pojkvän Seán Canning

SENASTE NYTT!