LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lisa Ajax kärlekslycka med artisten Max Huss

07 mar, 2021 
AvAlice Göransson
Jessica Rådne
lisa ajax och max huss är ihop
Idol-stjärnan Lisa Ajax, 22, har hittat kärleken i artistkollegan Max ”Klockrent!” Huss, 25. Nu visar de båda upp lyckan på Instagram.
Annons
Intervju: Alvaro Estrella om relationen till Danny SaucedoBrand logo
Intervju: Alvaro Estrella om relationen till Danny Saucedo

Lisa Ajax slog igenom 2014 när hon som 16-åring vann Idol på TV4. Sedan dess har hon medverkat i Melodifestivalen tre gånger (2016, 2017, 2019), turnérat och startat en populär Youtube-kanal med nära 25 tusen prenumeranter. På Instagram har hon tio gånger så många följare, över 250 tusen, och där får vi varje vecka nya glimtar av popstjärnans liv. Lisas senaste inlägg skvallrar om att hon har hittat kärleken!

Medverkade i Klockrent! musikvideo

Det är i ett bildspel som Lisa sitter i en soffa och pussas och tittar kärleksfullt in i 25-åriga Max Huss ögon. Bildtexten lyder ”Du och jag”.
Max är också artist och har släppt låtar som Gav mig allt, Innan jag ångrar mig och Du fick mig ändå under artistnamnet Klockrent!. Den förstnämnda låten har sålt guld, och hänger på väggen i bakgrunden på bilderna Lisa postat.

Hur Lisa och Max träffades förtäljer inte historien men på Max konto finns en bild från en musikvideoinspelning i januari i år där Lisa medverkade. Lisa har postat bild från samma tillfälle på sitt konto med texten ”Klockrent! och Niello har släppt en SJUKT rolig musikvideo för Kommer aldrig tillbaks!!! Ni vill inte missa detta, tro mig!! Så får ni även se vad jag och Louis hade för oss”, skriver hon och syftar på sin hund som också syns på bilden.

Annons

Vad Lisa Ajax söker i en man

När Hänt intervjuade Lisa Ajax i juli 2020 så hade hon precis börjat släppa musik på svenska. Låten Jag måste handlade om obesvarad kärlek och Lisa berättade att ”jag är singel och det har jag ju alltid varit”. Egenskaper som hon söker i drömprinsen beskrev hon så här:

– Jag söker bara någon som kan finnas där. Jag vill ha någon där man är som ett team men ändå få leva sina egna liv. Med tanke på det livet som jag har så behöver man verkligen någon som förstår och accepterar att man är borta ganska mycket, sa hon och fortsatte:

– Men sen det här vanliga, en snäll kille som är rolig. Men jag tror att jag vet nog när jag träffar människan vad jag vill ha. Jag är inte så kräsen. Jag tror mycket bara handlar om kärlek och att man respekterar och accepterar den andra människan för den som den är.

Lisa Ajax ord om kärlekslyckan

När Hänt kontaktar Lisa berättar hon glatt om sin pojkvän:

– Det känns väldigt väldigt bra.

Vad är det bästa med Max?

– Han är den absolut finaste killen jag har träffat i hela mitt liv. Det finns mycket fint att säga om honom, säger hon.

Foto: TT

Annons