Linn Helenesdotter i tårar efter Simon Hermanssons ord

Simon Hermansson i Bachelor
I kvällens avsnitt av Bachelor väljer Simon Hermansson att konfrontera Linn Helenesdotter.
Diskussionen slutar i tårar.
– Jag vill inte höra något mer sånt här igen, säger Simon.
Annons

Årets säsong av Bachelor är i full gång på Sjuan och TV4 play. Ungkarlarna Simon Hermansson och Felix Almsved har hunnit gå på en hel del singeldejter samt gruppdejter och antalet tjejer blir allt färre för varje vecka.

Annons

Förra veckans rosceremoni fick ett dramatiskt avslut när Simon valde att konfrontera Linn Helenesdotter framför alla. Detta efter att han gett henne en ros och därmed visat att han är fortsatt intresserad av att dejta henne.

– Innan du går Linn, jag har något jag måste ta upp med dig. Jag har faktiskt hört lite oroväckande saker som jag känner att du måste få en chans att säga själv tycker jag. Så vi ses imorgon, sa Simon i torsdagens avsnitt.

Tjejernas förvirring efter Simon Hermanssons beslut

I kvällens avsnitt av Bachelor väljer Simon Hermansson att ta med sig tre tjejer på en gruppdejt. Det blir Linn, Eleonor Lagerkvist och Hannah Forsdahl som ska följa med Simon till en gård i närheten.

Annons

Eftersom Simon hade uttryckt en önskan om att prata med Linn under den senaste rosceremonin blir båda Hannah och Eleonor chockade när de får veta att de också ska med på dejten.

– Jag var ganska säker på att det skulle vara singeldejt med Linn idag så jag tror att både jag och Eleonore blev lite chockade, säger Hannah Forsdahl.

Simon Hermansson konfronterar Linn Helenesdotter

Inför dejten är Linn märkbart nervös inför vad det är Simon vill konfrontera henne med.

– Jag är väldigt förväntansfull på vad Simon har att berätta, som är så oroväckande. Är det någon som har sagt något skitsnack eller någonting så är det upp till den personen. Då känner inte jag att jag har någon anledning till att sitta och förklara mig, säger hon.

Mitt under dejten säger Simon Hermansson att han vill gå iväg och tala ostört med Linn. När de har satt sig en bit ifrån de andra säger Simon att han har fått höra att Linn har gett de andra tjejerna olika besked gällande vem av ungkarlarna hon är mest intresserad av.

Linn Helenesdotter förklarar att det hela är ett missförstånd och efter tag bryter hon ihop i tårar.

Annons

– Jag vet att jag har sabbat till det nu. Jag blir så stressad när jag inte kan förklara mig, säger Linn samtidigt som Simon håller om henne.

Linn Helenesdotters känslosamma ord i Bacheclor

Linn berättar sedan att hon tror att en anledning till att det har blivit så fel är på grund av att hon inte har velat såra någon av de andra tjejerna.

– Jag vill inte säga öppet om jag känner mer för dig eller Felix för jag känner inte de andra har med det att göra. Därför kanske jag är blandad i vad jag säger till folk.

Simon lyssnar på Linns förklaring men kommer sedan med en varning till henne.

– Jag är inte den som är den, jag kan ge folk andra chanser också. Men jag vill inte höra något mer sånt här igen. Jag vill inte för det är tar på min energi, säger Simon Hermansson och fortsätter:

– Så gör inte om det.

Annons

Bachelor Sverige sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More. 

FOTO: TV4 play

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…