TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så är Linn Hegdals relation till Lance Hedman Graaf idag – efter Let's dance

11 nov, 2021 
Det är snart tre år sedan som Lance och Linn dansade ihop i Let's dance och dessutom kammade hem en tredjeplats.
Men hur ser deras relation ut idag egentligen? Hänt har svaret!
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

Lance Hedman Graaf, 21, ställde upp i Let's dance 2019. Då dansade han med Linn Hegdal, 25, som vann hela tävlingen tidigare i år med Filip Lamprecht, 24.

Men när Lance och Linn dansade tillsammans så landade de på en tredjeplats i tävlingen och den som kammade hem förstaplatsen var ingen mindre än Filip Lamprechts mamma Kristin Kaspersen, 53.

Något som Lance och Filip har gemensamt, förutom att de båda dansat med Linn i Let's dance, är att de båda är söner till kända kvinnor. Nu är Lance aktuell med ny musik och hans mamma Magdalena Graaf, 46, kunde inte varit stoltare.

”Lance sjunger sin låt live på TV4. Så oerhört stolt!!!”, skrev Magdalena när Lance uppträdde i Nyhetsmorgon nyligen.

Så var Lance och Linns relation under Let's dance 2019

Under Let's dance-tiden hade Linn och Lance en väldigt nära relation. Faktum är att den var lite som en mor och son-relation. När Hänt träffade dem i Let's dance-studion berättade de om sin vänskap.

Annons

– Linn är som min mamma, sa Lance då till Hänt och Linn var snabb på att hålla med:

– Lite så. Vad har du ätit? Var är dina skor?, sa Linn Hegdal.

Nu har det snart gått tre år sedan dess och under den här tiden har mycket hunnit hända. Bland annat har Lance gjort slut med Emilia Lantz, som han var förlovad med och samtidigt hunnit hitta kärleken på nytt. Tjejen som fångat hans hjärta heter Desdemona Erlandsson Bååth och Lance släpper snart en låt som heter just Desdemona.

Linns egna ord om relationen till Lance idag

Att Lance har börjat skriva och producera låtar är något som gör i princip alla i hans omgivning stolta. Även Linn Hegdal visar nu hur stolt hon är över sin före detta danspartner. Hennes text beskriver också väldigt bra hur deras relation ser ut idag:

”Alltså Lance!”, börjar Linn och fortsätter:

”Jag fick se honom på sin första spelning igår med hans alldeles egna musik. Helt otroliga låtar och en sådan otrolig röst - har inte hört honom sjunga sen de där tidiga morgnarna i danslokalen för snart tre år sedan! Ville bara skriva att jag blev så himla rörd av att se dig på scen! Och jag är så glad att du är min vän.”

Linn är väldigt stolt över sin kära vän.

”Och vet inte om jag får säga att jag är stolt över dig, men om jag får så är jag verkligen det! Du är en sån talang - på allt du gör. Hejar sönder på dig, alltid!”, skriver Linn.

Lance har besvarat kärleken och stödet från Linn genom att skriva:

”Du är så fin”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons