ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Linn Hegdal bekräftar lyckan – nya bilden visar glädjen: ”Så sjukt”

22 nov, 2022 
Linn Hegdal i Let's dance 2022
Linn Hegdal är proffsdansare och har synts till i Let's dance i flera säsonger.
Men något som många kanske inte vet är att hon även studerar vid universitet.
Nu visar hon upp en glädjande nyhet!
Annons
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"Brand logo
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

Proffsdansaren Linn Hegdal, 26, har gjort sig ett välkänt namn under sina säsonger i TV4:s populära program Let's dance.

Hon har medverkat i programmet sedan 2018 och har då hunnit dansa med Filip Dikmen, Viktor Frisk, Lancelot Hedman Graaf, John Lundvik och Filip Lamprecht.

Relationen med dansaren Jacob Persson

Linn och dansaren Jacob Persson har varit ett par i flera år. Något Linn i en intervju med Hänt bekräftade 2020.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, sa Linn då.

Men nu har duon inte setts tillsammans på länge. De har även avföljt varandra på Instagram, något Hänt skrivit om tidigare. Huruvida de är ett par än idag eller om det är slut vet vi inte, då varken Linn eller Jacob velat kommentera saken.

Linn och Jacob
Linn och Jacob

Linn Hegdal visar upp lyckan

Nu visar Linn i alla fall upp en glädjande nyhet, hon är nämligen snart helt färdigpluggad! Linn pluggar till psykolog och på Instagram skriver hon:

”Tentan är inlämnad! Bara ett seminarium kvar för kursen som kändes som ett litet Mount Everest att bestiga för en månad sen. Om typ 3 kurser kommer vi vara klara med halva utbildningen?? Så sjukt! Värt att fira. På en tisdag och allt!!! Heja oss ändå!!!!”

Hänt har sökt Linn Hegdal.

FOTO: Paul Wennerholm/TT

Annons