TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lindas sorg efter bonde-Sigrids uppbrott: "Så ledsen"

29 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
”Bonde söker fru”-profilen Sigrid Bergåkra och kärleken Pål Mases har gjort slut. Nu sörjer programledaren Linda Lindorff uppbrottet. "Det gör mig riktigt ledsen", skriver hon i sin blogg.
Annons

Det var förra året som Sigrid Bergåkra, 44, sökte kärleken i TV4:s ”Bonde söker fru”, men valde att skicka hem alla sina kandidater. I stället hittade hon kärleken i hästmiljonären Pål Mases, 48. Sedan dess har förhållandet svajat och nyligen bekräftade Sigrid att kärleken var slut.

– Det är över! Jag har aldrig varit så mycket singel som jag är just nu, sa hon då till Hänt.

Men det är inte bara Sigrid och Pål själva som drabbats av uppbrottet. Nu berättar programledaren Linda Lindorff, 45, också om sin sorg över uppbrottet i ett inlägg på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag trodde verkligen på både bröllop och evig kärlek. Nu är det slut och jag ska faktiskt erkänna att det gör mig riktigt ledsen. Givetvis förstår jag att de gjort slut av en anledning och att det är ett väl övervägt beslut”, skriver hon.

Linda Lindorff skriver att produktionen sällan har tvingats ändra inspelningarna så många gånger som under Sigrids deltagande i ”Bonde söker fru”, men att hon verkligen trodde att Pål till slut skulle vara den rätta.

Annons

”Vi ändrade och gjorde om. Många många gånger. För hennes och för kärlekens skull. Den sista stora överraskningen var när Sigrid berättade för mig att hon ville skicka hem alla sina killar på gården – och bjuda in en ny”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

”Fina Sigrid, så ledsen att höra att hennes kärlekshistoria med Pål nu är över.”

Linda skriver också att hon och TV4 självklart står till förfogande om Sigrid och Pål skulle vilja ha hjälp med att hitta kärleken på nytt.

Foto: TV4

Annons