Artikeln innehåller reklamlänkar

Linda Lindorffs nya besked om Bonde söker fru efter kritiken

Linda Lindorffs ord till brevskrivarna

TV4-succén Bonde söker fru har dragit igång inspelningen av årets säsong. Många nervösa bönder kommer att träffa förväntansfulla brevskrivare för att se om kärlek uppstår. Nu svarar programledaren Linda Lindorff på oroliga brevskrivares frågor när de undrar om bönderna fått ta del av deras brev.
Slå på ljud

Inspelningen av årets omgång av Bonde söker fru på TV4 har precis dragit igång. Det är den 14:e säsongen för det populära dejtingprogrammet där ensamma bönder får hjälp att hitta sin stora kärlek. Precis som vanligt finns programledaren Linda Lindorff, 47, med.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Bönderna har redan fått ta del av sin brevskörd och utifrån dem valt ut vilka brevskrivare som de vill stifta närmare bekantskap med. Häromdagen fick också bönderna för första gången träffa de brevskrivare som de valt. Under speeddejter på fem minuter ska de sedan bestämma vem de vill fortsätta träffa och vem som snopet får åka hem igen.

Linda Lindorff har nu lagt ut ett inlägg på Instagram där hon berättar att många brevskrivare hört av sig och undrat om det är utifrån breven som bönderna gjort sina val, något som Linda svara ja på.

”Jag vet att många känner att de personligen borde ha blivit uppringda av redaktionen med ett besked huruvida man är en av bondens favoriter eller inte men vi får tusentals brev till bönderna och redaktionen har inte möjlighet att höra av sig till alla”, skriver Linda Lindorff i ett inlägg på Instagram.

Besvarar frågorna från brevskrivarna

TV4-profilen förklarar att de som blir kontaktade är de som bonden i fråga fastnat lite extra för.

De som blir kontaktade är dom som bonden är extra nyfiken på och de som sedan blir inbjudna till slottet är alltså bondens favoriter. De han/hon är mest nyfiken på.”

Linda Lindorff berättar också att just nu är det endast är fyra bönder på plats på Siggesta gård för att göra sitt val. Övriga bönder kommer att spela in i nästa vecka.

Även dessa bönder har dock gjort sina val”, skriver Linda Lindorff.

Programledaren har redan innan inspelningen av Bonde söker fru dragit igång rutit ifrån mot att vissa brevskrivare försökt fuska för att komma i kontakt med bönderna.

Varje år är det också några som försöker ta genvägen till sin bonde och inte skicka brev till redaktionen. Detta tycker jag är rent oförskämt och det irriterar mig. Så klart ska alla få samma förutsättningar till kärlek och att bli sedd av sin bonde. Att försöka norpa åt sig honom/henne före alla andra är ojuste och orättvist”, skrev Linda Lindorff på sin blogg.

FOTO: TT/ Karin Törnblom

SENASTE NYTT!