Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Linda Lindorffs ilska efter fusket inför nya Bonde söker fru

15 maj, 2019 
Lina Arvidsson
Linda Lindorffs ilska inför Bonde söker fru
Snart är det dags för programledaren Linda Lindorff att låta deltagarna i årets omgång av Bonde söker fru läsa de kärleksbrev som skickats in. Utifrån dessa ska bönderna välja vilka de vill träffa i verkligheten. Men det är inte alla brevskrivare som håller sig till reglerna och nu sätter Linda Lindorff ner foten mot fusket.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Snart drar inspelningen av årets säsong av TV4:s populära dejtingsåpa Bonde söker fru igång. De kärlekskranka bönderna har presenterats och i sommar kommer de få genomgå speeddejter, gruppdejter och hjärtslitande val för att hitta sin stora kärlek.

Programledaren Linda Lindorff, 47, kommer att finnas med längs vägen för att guida tv-tittarna genom böndernas kärleksresa.

Redan har mängder av brev strömmat in till bönderna. Linda Lindorff skriver på sin blogg att det är dags att dela ut alla brev till årets bönder som utifrån dessa ska välja tio personer att träffa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Nu är det äntligen dags för brevutdelning i Bonde söker fru! Det här är något som jag, men så klart framför allt bönderna, verkligen längtat efter. Det är med kärleksbreven som allting börjar. Det har kommit in väldigt många brev även i år och det ska bli ett stort nöje att dela ut dom”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Annons

Linda Lindorff vill stävja fusk i Bonde söker fru 2019

Ett problem som uppstår inför Bonde söker fru är att vissa inte vill gå den långa vägen och skicka brev till TV4 för att få kontakt med sin drömbonde. Somliga kontaktar bönderna direkt på sociala medier för att få kontakt, något som Linda Lindorff tycker är dålig stil.

Varje år är det också några som försöker ta genvägen till sin bonde och inte skicka brev till redaktionen. Detta tycker jag är rent oförskämt och det irriterar mig. Så klart ska alla få samma förutsättningar till kärlek och att bli sedd av sin bonde. Att försöka norpa åt sig honom/henne före alla andra är ojuste och orättvist”, skriver Linda Lindorff och fortsätter:

Alla bönder vet detta och de vill inte heller att det ska gå till på det viset. Alla måste få samma chans.”

Förra säsongen beslutade produktionen att inte visa böndernas efternamn när de presenterades för tv-tittarna och potentiella brevskrivare. Detta för att den typen av fusk skulle bli svårare.

Annons

Vi presenterade våra bönder i våras endast med förnamn. Detta för att göra det lite svårare för alla som försöker kontakta våra bönder redan innan inspelningarna går igång. Vi har ju varit med om detta under årens lopp och det har både uppstått orättvisa i det att vissa lyckas fresta tillräckligt för att få fördelar, eller till och med fånga bonden innan vi börjat. Än en gång så vill vi inte förhindra att kärlek uppstår men vi vill ge alla samma chans – och faktum är att det även för bondens del är bättre att dejta lite lugnare och låta det hela ta lite mer tid”, bloggade Linda Lindorff förra året.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Instagram

Annons