Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorff ryter ifrån efter regelbrotten i Bonde söker fru

18 maj, 2019 
Lina Arvidsson
Linda Lindorffs irritation över regelbrotten i Bonde söker fru.
Det är dags för årets bönder i Bonde söker fru på TV4 att få sina kärleksbrev. Men det finns brevskrivare som inte vill synas i tv och kontaktar bönderna direkt, något som upprör programledaren Linda Lindorff. Nu ryter hon ifrån – igen – mot de som vägrar följa programmets regler.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Succéserien Bonde söker fru i TV4 visas i år för 14:e gången. Under ledning av Linda Lindorff, 47, får ensamma bönder över hela Sverige hjälp att hitta sin stora kärlek. Under årens lopp har många par bildats under inspelningarna av Bonde söker fru och flera bonde-bebisar har blivit till.

Tidigare i år har Linda Lindorff presenterat årets bönder och uppmanat kärlekskranka singlar att skriva ett brev till TV4 med en presentation av sig själv. Linda Lindorff delar sedan själv ut breven till bönderna som får välja och vraka bland sina beundrare. Därefter får de välja ett antal personer som de sedan ska träffa på en första speeddejt.

Men det är inte alla brevskrivare som spelar efter reglerna och det har gjort Linda Lindorff upprörd. Häromdagen skrev hon ett blogginlägg där hon röt ifrån mot personer som kontaktar bönderna direkt utan att gå via produktionen.

Annons

Varje år är det också några som försöker ta genvägen till sin bonde och inte skicka brev till redaktionen. Detta tycker jag är rent oförskämt och det irriterar mig. Så klart ska alla få samma förutsättningar till kärlek och att bli sedd av sin bonde. Att försöka norpa åt sig honom/henne före alla andra är ojuste och orättvist”, skrev Linda Lindorff då.

Linda Lindorff ryter ifrån mot fortsatta fusket

Men programledarens ord tycks inte ha stoppat den olovliga brevskrivningen och nu har Linda Lindorff skrivit ännu ett blogginlägg, med titeln Jag blir så otroligt irriterad, där tonen skärpts ytterligare.

”Vi är väldigt tydliga med var man ska skicka sina brev och hur det ska gå till för att alla ska få samma förutsättningar och för att bönderna ska kunna göra rättvisa och genomtänkta val. Ändå är det så varje år att några struntar i hänsyn och regler i hopp om att få förtur och en chans att bli sedd innan alla andra”, skriver en upprörd Linda Lindorff.

Annons

Hon menar att de brevskrivare som bryter mot reglerna beter sig respektlöst mot alla andra.

De som gör det är rädda för konkurrensen så klart och vill helst kunna förföra och norpa åt sig bonden innan de andra dyker upp. Förlåt men jag tycker det är så respektlöst. Jag rår inte för det men jag blir så otroligt irriterad”, skriver hon och uppmanar de olydiga brevskrivarna att tro på sig själva och skicka ett brev till TV4 istället.

När äkta kärlek uppstår så råder inga tvivel och det kommer att kännas så mycket bättre ifall ni ger alla andra samma chans och förutsättning att hitta få känna den.”

Annons