LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorff om uppbrottet – vädjar inför alla: ”Försöka igen”

11 jun, 2024 
AvElinor Hedgren
Dino Choreftis, 49, fann kärleken i Olivia Åberg, 32, i Bonde söker fru jorden runt. Men tyvärr tog relationen slut kort efter programmet. Nu har Linda Lindorff träffat honom och avslöjar att han letar efter kärleken igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Olivbonden Dino Choreftis, 49, valde till slut Olivia Åberg, 32, i säsongsavslutningen av Bonde söker fru jorden runt.

Dino kunde inte jobba, ägna sig åt sina intressen, eller ens gå på toaletten själv de första två månaderna – något som tog musten ur honom. Det blev inte en bra grund att bygga en relation på.

– Det är det värsta som hänt mig hela mitt liv, det var jättejättejobbigt. Det jobbigaste var att jag hamnade i någon slags depression. Jag var jättenegativ, berättar han för Hänt.

Bonde-Dino är redo att träffa kärleken igen – vädjar till folk att söka in

Nu verkar det som att Dino har återhämtat sig ordentligt och är redo att träffa kärleken igen. På Linda Lindorffs blogg kan vi läsa att hon nyligen träffade Dino, och berättar att han mår bra och känner sig redo att träffa någon igen.

Olivbonden Dino Choreftis i Bonde söker ffru jorden runt.FOTO: TV4

”Träffade Dino häromdagen för att prata om kärlek och allt som hänt sedan sist. Det blev ju aldrig något med Olivia och ja Dino är singel. Han mår bra, känner sig redo för att försöka igen så om ni är intresserade maila till [email protected] så ska jag se till att han får breven”, skriver Linda på sin blogg.

Annons

Linda Lindorff aktuell med Bonde söker fru hösten 2024

Linda Lindorff är som vanligt aktuell som programledare för årets Bonde söker fru som sänds i höst. Nyligen fick vi se Bonde söker fru – casting 2024, där tittarna fick en närmare presentation av bönderna som medverkar i årets säsong.

Linda avslöjar nu vad tittarna kan förvänta sig av den nya säsongen.

– Det kommer att komma en överraskning. Det blir faktiskt en förändring i år, en större förändring, säger hon till Expressen, men vill inte avslöja mer än så i nuläget.

FOTO: TV4

Annons