Linda Lindorffs ord om bondeparet Caroline och Joacim – efter oväntade mötet

Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert besökte Linda Lindorff två år efter Bonde söker fru på TV4.
För två år sedan träffades Joacim Rickling och Caroline Kejbert i TV4:s Bonde söker fru med Linda Lindorff som programledare. Trots att Linda nu är på gång med en ny säsong av programmet, är hon fortfarande väldigt engagerad i de gamla böndernas liv. I ett nytt inlägg skriver hon om det överraskande mötet med Joacim, Caroline och dottern Wilda.
Annons

Succéserien Bonde söker fru i TV4 visas i år för 14:e gången. Under ledning av Linda Lindorff, 47, får ensamma bönder över hela Sverige hjälp att hitta sin stora kärlek. Under årens lopp har många par bildats under inspelningarna av Bonde söker fru och flera bonde-bebisar har blivit till.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Tidigare i år har programledaren presenterat årets bönder och uppmanat kärlekskranka singlar att skriva ett brev till TV4 med en presentation av sig själv. Linda Lindorff delar sedan själv ut breven till bönderna som får välja och vraka bland sina beundrare. Därefter får de välja ett antal personer som de sedan ska träffa på en första speeddejt.

Annons

Linda är väldigt engagerad i böndernas kärleksliv och vill hjälpa alla så mycket hon kan. Tv-profilen har bra kontakt med tidigare bönder som varit med i programmet.

För två år sedan mötte Linda den då kärlekssökande bonden Joacim Rickling, 27, och fick vara med när han föll pladask för en av hans brevskrivare, Caroline Kejbert, 29.

Annons

”Så rörd”

Caroline flyttade snabbt in hos Joacim på Tuna gård efter inspelningarna och i början av året blev de föräldrar till lilla Wilda.

Nyligen var hela familjen på semester i Italien, vilket Caroline Kejbert berättade om för Hänt i en intervju nyligen.

Annons

– Vi ska åka till Italien på bröllop och då har vi med oss både mina föräldrar och Joacims föräldrar så ska vi hyra ett hus där, sa Caroline till Hänt.

Nu är familjen dock tillbaka i Sverige igen, vilket Linda Lindorff uppmärksammar på sin Instagram.

Till en bild på Linda tillsammans med bondeparet och Wilda, skriver hon om det överraskande besöket.

”Kolla vilka som kom på oväntat besök idag!”, skriver Linda på Instagram.

Bondeparet besökte Linda Lindorff med dottern Wilda.

Linda tycker det är kul att det bara var två år sedan som Joacim var en av singelbönderna och att han nu är tillbaka med en sambo och bebis.

”Världens finaste lilla flicka och så stolta fina föräldrar. Tänk att det kunde bli så bra. Jag blev så rörd. Vilken lycka ändå att få vara delaktig i all denna kärlek. Så roligt att ni är här ikväll Joacim och Caroline – hoppas den ger många fina minnen!”, skriver Linda Lindorff.

På Caroline Kejberts blogg framkommer det varför besöket ägde rum just idag.

”Vi ska övernatta ute på Sundbyholm slott i natt. Jocke bokade detta för att fira att det är på dagen två år sedan vi träffades. Ja usch, det är alltså exakt idag för två år sedan som jag genomgick den där hemska speeddejten i Bonde söker fru. Haha! Så detta ska vi fira”, skriver Caroline på sin blogg.

FOTO: Instagram, Patrik Österberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…