Linda Lindorffs avslöjande om Bonde söker fru på TV4

Linda Lindorff i Bonde söker fru
Snart börjar årets säsong av Bonde söker fru på TV4 som Linda Lindorff är programledare för. Nu avslöjar hon nya detaljer om bönderna.
Annons

TV4:s succéprogram Bonde söker fru är nu i full gång med inspelningen. I vanlig ordning är det Linda Lindorff, 47, som är programledare.

I tio år har bönderna kunnat söka kärleken under inspelningen och tittarna har fått se allt från lycklig kärlek, bröllop, bebislycka till brutala dumpningar.

Linda Lindorff är väldigt engagerad i böndernas kärleksliv och vill hjälpa alla så mycket hon kan.
Och även många bonde-bebisar har det kommit, bland annat kanske ni minns Andreas Vestesson och Jessica Ax eller Isabel Jönsson och Ander Jönsson, som har tre barn tillsammans nu.

Nya detaljer inför premiäravsnittet

I april kommer det första avsnittet att sändas där årets bönder kommer att presenteras. Men redan innan sändningarna drar igång har Linda Lindorff berättat för tittarna om vad som komma skall.

Annons
Annons

”Än har programmet alltså inte sänts och bönderna är fortfarande anonyma. Trots det har det redan kommit in kärleksbrev till våra bönder! Det kan tyckas galet men det finns en förklaring”, skriver programledaren Linda i ett blogginlägg och fortsätter:

”På min Instagram har jag lagt ut dolda bilder på våra bönder och skrivit en kort personlig presentation av dom baserat på vårt första möte – och det har fått tjejers hjärtan att börja slå. De har inget namn, och har inte sett hur han ser ut framifrån men känner ändå att det dom läst om bonden är så pass bra att det räcker för att veta att de är intresserade. Underbart ju.”

”De längtar efter kärlek”

Linda Lindorff avslöjar nu ett par ytterligare detaljer om de nya bönderna.

– Vi har en kvinnlig bonde som jag är väldigt förtjust i, hon heter Jennie. Hon är allt man vill ha i en kvinna. Om jag hade varit man så hade jag velat vara med Jenny. Hon är stark, driven, framåt och fräck i munnen. Hon älskar livet, berättar Linda Lindorff för Hänt.

Annons

TV4-profilen fortsätter:

– Bönderna har väldigt mycket i år, mycket sug i blicken. De vill gärna ha barn redan i morgon. De känner så mycket längtan efter kärlek.

FOTO: TT/ Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…