ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorffs nya framtidsbesked inför Bonde söker fru 2022

22 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Programledaren Linda Lindorff har en rosa skjorta.
Nyligen avslöjade programledaren Linda Lindorff att hon ska leda ett nytt dejtingprogram på TV4.
Men vad händer då med hennes roll i Bonde söker fru?
För Hänt berättar Linda hur det ligger till!
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022Brand logo
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Linda Lindorff, 50, har blivit en populär och folkkär programledare, vi har sett henne leda program så som När & Fjärran, Robinson 2009 och Farmen.

Men det program flest tittare känner igen henne ifrån är det omåttligt populära programmet Bonde söker fru, där Linda i snart 17 säsongen har hjälpt bönder att hitta kärleken på bästa sändningstid.

Nu till hösten har säsong 17 av Bonde söker fru premiär där tittarna får följa ett nytt gäng bönder som är letar efter den rätta personen. Och när Hänt pratade med Linda innan sommaren avslöjade hon att tittarna kommer få en överraskning i årets säsong, men vad det skulle vara för typ av överraskning ville hon givetvis inte berätta.

– Det kommer att komma en överraskning som jag ska berätta om snart. Det kommer kanske att ställa till det lite… fast på ett bra sätt, berättade Linda för Hänt.

Linda Lindorff om nya dejtingprogrammet

Nyligen avslöjade Linda att hon nu kommer att vara programledare för ett alldeles nytt dejtingprogram på TV4.

Annons

Det var på TV4:s Instagram som det nya programmet presenterades. Nu letar man efter kärlekstörstande singelföräldrar

– Då ska jag äntligen avslöja att jag ska programleda ett nytt än så länge hemligt men väldigt spännande dejtingprogram i TV4. Till det söker vi singelföräldrar som är redo att ge kärleken en ny chans, säger Linda på TV4:s Instagram och fortsätter:

– Så är du mellan 40 och 58 och har tröttnat på att vara ensam då kan du få checka in på Villa Kärleksudden. Ta chansen! Ta verkligen chansen. Gå in på tv4.se/medverka och ansök redan nu. Så hoppas jag att vi ses! Lycka till!

Det är ännu inte klart när det nya dejtingprogrammet har premiär, men det ska bli spännande att se resultatet!

Ödesbeskedet för Bonde söker fru – efter Lindas avslöjande

Efter avslöjandet om Lindas nya programledarroll i det nya dejtingprogrammet väcks frågan om hon nu tänker lämna det populära programmet Bonde söker fru för den nya satsningen.

När Hänt når Linda passar vi på att fråga om hon kommer fortsätta med Bonde söker fru eller om bönderna och tittarna kommer mötas av ett helt nytt ansikte framöver.

”Jodå jag fortsätter med Bonde söker fru. Så klart”, skriver Linda i ett meddelande till Hänt.

Vilken tur! För vad vore Bonde söker fru utan Linda som programledare?

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons