LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Lindorffs chock efter böndernas kärleksavslöjande: ”Ramlar snart av stolen”

18 dec, 2017 
Lina Arvidsson
Förra säsongen av ”Bonde söker fru” var dramatisk. Nu visar det sig att två av bönderna fattade tycke för varandra under inspelningen - något som gör programledaren Linda Lindorff chockad.
Annons

Bönderna Jennifer Erlandsson och Per Sundin sökte kärleken på varsitt håll i “Bonde söker fru” förra året. Jennifer träffade Charlie Guldvinge och Per förälskade sig i Carola Kolenda. 

Dock tog kärleken slut för båda två när kamerorna slocknat och de fick fortsätta sin jakt på en partner.

Nu avslöjar Jennifer Erlandsson och Per Sundin att det kunde ha blivit de två när de först träffades på Sundbyholms slott i början av inspelningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Per är ju en helt fantastiskt man som jag, redan första gången jag träffade, tänkte ”shit, vilken öppen, varm och extremt verbal man det här är. Som kanske också slåss med en rätt dålig självkänsla i botten”. Och vi klickade rätt fort, säger Jennifer Erlandsson i julspecialen av ”Bonde söker fru”.

Programledaren Linda Lindorff, 45, häpnar över den nya informationen.

– Har ni pratat om att ni borde dejta? frågar hon Jennifer och Per.

– Det fanns en tid på ett slott där det var någon som tyckte att jag var trevlig och sa att ”jag tycker att du är en trevlig tjej”, berättar Jennifer för Linda Lindorff.

Annons

Det visar sig att Per Sundin, redan när bönderna träffades på Sundbyholms slott i början av sommaren, fick känslor för Jennifer Erlandsson.

– Jennifer, hon är ju en sån där att när man ser henne då blir man bara glad. Det är värme, säger Per Sundin i julspecialen av ”Bonde söker fru”.

– Det hände mycket på Sundbyholm, berättar Jennifer vidare.

– Jag ramlar snart av stolen, säger Linda Lindorff.

Jennifer berättar att Pers förtjusning i henne är något som inte varit särskilt hemligt under inspelningen. Hon menar också att om det inte varit sådant fokus på Erik Bäckmans och Sigrid Bergåkras påstådda kärleksnatt så hade det kommit fram mer tydligt i avsnitten.

Men Jennifer Erlandsson är inte intresserad av Per Sundin på det sättet och söker vidare efter kärleken på egen hand.

– Jag tror inte att jag ska leta. Jag tror att en vacker dag kommer han att stå där, säger Jennifer Erlandsson.

Foto: TV4

Annons