Bonde-Sigrid sätter stopp – efter Lindorffs kärleksfråga i TV4

Sigrid Bergåkra intervjuades av Linda Lindorff om sitt nya kärleksliv efter uppbrottet från Pål Mases. Men en fråga fick Sigrid att backa rejält.

Hästbonden Sigrid Bergåkra, 44, blev “Bonde-Sigrid” med hela svenska folket efter att hon förra sommaren sökte kärleken i TV4:s “Bonde söker fru”.

Till att börja med skapade hon och bondekollegan Erik Bäckman, 22, rubriker efter en mytomspunnen natt före speeddejtingen. Men Sigrid lyckades även vända upp och ned på spelfältet en bra bit in i programmet då hon valde att skicka hem alla brevskrivare från sin gård – för att istället be dittills okända miljonären Pål Mases, 49.

Förhållandet tog dock slut i början av året, till Hänt avslöjade paret att de tog en paus på grund av det geografiska avståndet de kämpade emot. Och efter en kort tid berättade de för Hänt att förhållandet var över.

– Det är över. Jag har aldrig varit så mycket singel som jag är just nu, kommenterade Sigrid det känslosamma beslutet.

I TV4:s nya uppföljningsprogram “Bonde söker fru – vad hände sen?” avslöjar Sigrid att hon fortfarande lever ensam med sina döttrar.

– Det här året har varit fyllt med sådana höjder och sådana dippar också. Men höjderna försöker jag hålla mig vid hela tiden. Det har varit en fantastisk chans att få lära känna och vara tillsammans med fina Pål. Men känslomässigt har det varit tufft också att bli singel igen.

Även om Sigrid försöker fokusera på vara glad så erkänner hon att det onekligen varit motigt sedan uppbrottet med Pål Mases blev ett faktum.

– Det har varit en tuff tid. Det här är någonting som jag har bestämt mig för att inte delge så mycket. Det låter ju märkligt att man inte vill delge sitt privatliv efter “Bonde söker fru”. När man blir seriös, när man får känslor på riktigt, då vill man hålla dem för sig själv. Och det var det Pål och jag ville göra, säger hon i programmet.

– När det gäller kärlek så kanske jag inte letar längre som det blev i Bonde söker fru för då blev det ett aktivt sökande, man kan väl inte säga att det kan bli mer aktivt. Nu får det komma till mig it om jag har tur att unna mig det igen i livet och få ett möte med en man som man får den attraktionen med.

Programledaren Linda Lindorff verkar dock inte helt nöjd med att en av hennes tidigare tv-bönder nu lever utan kärlek.

– Vi ska väl inte acceptera att ha ett liv som singel resten av livet, säger Lindorff uppmuntrande till Sigrid, som genast sätter ner foten:

– Jättesnällt att du peppar, men jag kan vara själv känner jag just nu. Men om jag hittar den mannen, han behöver inte vara perfekt, men han får gärna älska mig lika mycket tillbaka. Då så, säger Sigrid.

“Bonde söker fru – vad hände sen?” sänds klockan 20.00 på TV4 idag måndag.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Sigrid bryter tystnaden om förhållandet till stjärnan

LÄS OCKSÅ: Efter uppbrottet – Bonde-Erik och Linnea är tillsammans igen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!