Bonde-Sigrids avslöjande efter uppbrottet: "Obotligt lycklig"

I somras fann de kärleken i sista stund i "Bonde söker fru". Men nu har Sigrid Bergåkra och Pål Mases gått skilda vägar.

Nyligen kunde Hänt avslöja att “Bonde söker fru”-stjärnan Sigrid Bergåkra, 44, och miljonären Pål Mases, 48, hamnat i en kärlekskris. På grund av det geografiska avståndet hade paret svårt att få ihop vardagspusslet, och de valde att ta en paus i förhållandet.

Nu kan Hänt avslöja att pausen är över och att Sigrid och Pål fattat beslutet att inte ge kärleken en ny chans. 

– Det är över. Jag har aldrig varit så mycket singel som jag är just nu, kommenterar Sigrid som inte vill gå in på hur det gick till när det känslosamma beslutet fattades.

– Det är inte så mycket att orda om. Men för min del känns det bra. Det tror jag att det gör för Påls del också. Vi sköter det här på ett vuxet sätt.

Trots separationen har Sigrid inte tappat tron på kärleken. Hon slickar såren efter uppbrottet, men hoppas att hon längre fram kommer att finna den stora kärleken.

– Jag är obotligt lycklig och strong som en Hälsingefura. Det är väldigt få stunder som jag inte är lycklig. Mitt mål är fortfarande att jag ska bli någons ärbara kvinna, säger Sigrid.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas vilda reaktioner över nya bonden: ”Smäller av”

LÄS OCKSÅ: Efter bonde-Erik – han är Linas nya pojkvän: ”Jag är dökär”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!