Efter uppbrottet - Bonde-Erik och Linnea är tillsammans igen

De fann varandra i "Bonde söker fru", förlovade sig - och gjorde slut. Nu är bondeparet Linnea Åberg och Erik Bäckman åter ett par.

Bonde-paret Erik Bäckman, 22, och Linnea Åberg, 22, träffades i förra årets omgång av TV4:s ”Bonde söker fru”. De föll pladask för varandra förlovade sig strax för jul förra året. De lade ut Erik Bäckmans gård till försäljning och planerade att flytta till Linnea Åbergs hemtrakter i Hertsjö utanför Bollnäs. Där skulle de köpa sin egen gård och skaffa hästar.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

I augusti i år tog kärlekssagan slut och paret gick skilda vägar. Men nu skriver Linnea Åberg och Erik Bäckman ett nytt kapitel tillsammans.

För Hänt bekräftar Linnea Åberg att de återigen är tillsammans.

– Vi har inget att kommentera men det är sant att vi har hittat tillbaka till varandra, nu starkare än någonsin, säger Linnea till Hänt.se

Förra årets omgång av “Bonde Söker Fru” blev en dramatisk historia. Det började med att Erik tillbringade natten med hästbonden Sigrid Bergåkra, något som TV4 gjorde en stor sak av, till Eriks stora förtret.

Därefter blev det konkurrens om Erik mellan Linnea och My Niklasson, där Erik hånglade med båda tjejerna under samma kväll.

Det hela slutade med att Erik Bäckman valde att fortsätta med Linnea Åberg. De planerade att både gifta sig och skaffa barn i framtiden.

– Erik är jättesugen på att skaffa barn! Han är jättepå och väntar på att jag ska säga ja, sa Linnéa till Hänt i april.

I augusti kom så beskedet att paret gjort slut.

”Jag och Linnéa har bestämt oss för att få skilda vägar efter en tid fylld med kärlek, glädje och vänskap. Vi har på senare tid känt att vi har funnit varandra som vänner istället för livspartner”, skriver bonden på Instagram.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!