Bonde-Linneas besked: Därför skjuter vi på bröllopet

Grisbonden Erik Bäckman och Linnea Åberg föll handlöst för varandra i dejtingsåpan "Bonde söker fru". I vintras förlovade de sig, men bröllopet skjuts upp på obestämd tid. Nu berättar Linnea Åberg varför. "Vi har flyttat fram det", säger Linnea.

Erik Bäckman, 21, och Linnea Åberg, 21, träffades i förra årets omgång av TV4:s ”Bonde söker fru”. Nu planerar paret att köpa en gård i Hälsingland, där Linnea kommer ifrån.

Trots att de ännu inte har sitt eget ställe har flyttlasset redan gått från Dannäs i Småland där Erik hade sin gård.

– Det är inte klart än med gården så vi ska bo hos mamma ett tag. Det är en speciell gård vi har fastnat lite extra för, den ligger utanför Edsbyn. Vi väntar på besked från banken så det är inte klart än, säger Linnea Åberg till Hänt.

De förlovade sig i vintras - men bröllopet skjuts upp.

De förlovade sig i vintras – men bröllopet skjuts upp.

LÄS OCKSÅ: Tv-bonden Erik om läkarens skräckbesked – hade cancer

I vintras pratade Erik Bäckman om både giftermål och barn som något som skulle ske under 2017.

– Ja, är väl ett steg för nästa år, sa Erik då till Hänt.

Och förlovat sig har paret gjort, några dagar före julafton. Men än dröjer det innan turturduvorna vandrar nerför altargången.

– Vi har inte hunnit prata om det, det är så mycket annat. Vi har flyttat fram det lite. Vi ska fokusera på gården, det ska renoveras lite så vi vill få det färdigt först, säger Linnea Åberg.

Nu väntar Erik Bäckman och Linnea Åberg på att se om köpet av gården går i lås. Då kan det även bli dags att utöka familjen.

– Tankarna går ju lite så. Vi får se. Allt beror ganska mycket på hur det går med gården och så, om vi får den eller inte, säger Linnea Åberg och fortsätter.

– Jag vill ha två barn, men Erik vill ha fyra.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Sigrids och Påls kärlekskrasch: ”Har tröttnat”

Foto: TV4

SENASTE NYTT!