bonde söker fru 2022

Linda Lindorffs vågade avslöjande om Jon-Krista: ”Få lite närhet"

Linda Lindorffs vågade avslöjande om Jon-Krista: ”Få lite närhet"

Det kan ske en del intima stunder i Bonde söker fru.
Nu berättar Linda Lindorff om bonden Jon-Krista Jonssons intima ord i programmet.
”Egentligen inte är avsett för att det ska höras”, skriver Linda Lindorff.

Långköraren Bonde söker fru är igång för med en 17 säsong. Tidigare i programmet samlades bönderna på Sundbyholms slott där de fick träffa sina brevskrivare för första gången.

Däremot genomgick programmet en förändring inför den stundande säsongen. Det handlar nämligen om första momentet där bönderna får läsa breven för första gången, vilket togs bort det här året.

Men trots förändringen finns det en sak som aldrig har förändrats i programmet – vem som är programledare. Linda Lindorff, 50, har nämligen haft rollen sedan den allra första säsongen och så är även fallet i år.

Skandalnatten som tittarna inte fick se

Genom åren har den omtyckta programledaren varit med om en hel del. Inte minst 2016 när Bonde söker fru skakades av en ”sexnatt”. Det var då två bönder – Sigrid Bergåkra, 49, och Erik Bäckman, 27, som hade spenderat natten ihop, trots att de var där för att hitta kärleken i brevskrivare.

I en intervju med Hänt berättar Sigrid om kvällen på slottet.

– Jag har lärt mig att snackisar kommer och går, det får man leva med. Om man sticker ut näsan i ett socialt sammanhang så är det lätt att man kan få sig lite skriverier. Det får man tugga i sig, säger Sigrid.

Några detaljer vill dock bonden inte gå in på.

– Det är inte så mycket att tillägga. Det är nog skrivet så många spaltmeter redan så det räcker och blir över, säger hon och skrattar.

Linda Lindorffs avslöjande om Jon-Krista

Det kan ske en del intima avslöjanden i programmet. I ett nytt blogginlägg berättar nu Linda att ljudteknikerna ofta plockar upp saker som de kanske egentligen inte är menade att höra. Något som även hände i det sjätte avsnittet av programmet, när bonden Jon-Krista Jonsson bjöd in en av brevskrivarna för att mysa ner sig med honom i sovsäckar.

Ikväll händer det i Bonde söker fru… Jon-Krista viskar till en av tjejerna ”kan inte du sova bredvid mig inatt…?” och det vet han nog inte om att vi hör. Det gör ju ingenting för det är ju inget supersnuskigt eller oanständigt utan bara en önskan om att få lite närhet med just den här personen i kåtan”, skriver Linda på bloggen.

Vidare berättar Linda att hon frågade bonden om det var okej att viskningen sändes i programmet. En chockad Jon-Krista förklarade då att han inte hade en aning om att det hade plockats upp.

Hahahaha, jag trodde aldrig myggan(micken) skulle ta upp min viskning, när sovsäcken täckte den”, skriver Jon Krista till Linda och fortsätter:

”Men så fel jag hade. Jag som trodde att jag var så smidig. Så nu sitter jag här med högröda kinder och känner mig blottad! Fast ändå med ett leende på läpparna över hur klumpig jag var”.

Hörde ni Jon-Kristas viskning i programmet?

FOTO: TV4, KARLSSON MAGNUS LIAM/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN