hänt exklusivt

Jon-Krista avslöjar bluffen i Bonde söker fru – sanningen om Nathalies entré på gården

Jon Krista Bonde söker fru 2022

Jon Kristas brevskrivare Nathalie dyker upp på en motorcykel i det första avsnittet från gården i Tavelsjö.
Nu avslöjar renskötaren sanningen om entrén som tittarna inte får se.
– Produktionen hade fixat..., säger han till Hänt.
Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”
1:18

Efter reklamen: Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”

(1:18)

Slå på ljud

Renskötaren Jon-Krista Jonsson, 29, är först ut att ta emot sina brevskrivare på sin gård i Bonde söker fru 2022. Äntligen har det blivit dags för tjejerna Nathalie, Sanna, Jennie, och Ida att flytta in hos Jon-Krista och hans renar i Tavelsjö.

I programmet syns Nathalie anlända först, och det är ingen dålig entré hon gör. Nathalie dyker nämligen upp på en motorcykel och fick spendera en hel timme själv med bonden innan de andra tjejerna dök upp.

– Det är ju så att jag blir förvarad för att de kommer att komma den här dagen, alla kom samma. Men så beror det lite hur lång bort ifrån de reser ifrån. Nathalie hade sin motorcykel, så det var lätt för henne att brassa över eftersom hon bor så nära. Att hon fick komma först var en glad överraskning, säger Jon Krista till Hänt.

Jon-Krista avslöjar bluffen i programmet – detaljerna som inte filmades

Vad som däremot kan väcka frågetecken hos tittarna är vart Nathalies packning befinner sig. De andra tjejerna anländer med stora resväskor men Nathalie syns bara kliva av motorcykeln helt utan bagage. Nu avslöjar Jon Krista hur förloppet egentligen gick till, det visar sig nämligen finnas en del som tittarna inte får se.

– Haha ja, bagaget fick komma i en annan bil efteråt. Produktionen hade fixat så hon kunde ta sin motorcykel och komma till mig. Hon bodde ändå så pass nära eftersom hon bor inne i Umeå, så det är cirka 20 minuter ifrån. Så hon hade enkelt att hämta extra saker om hon behövde. Och produktionen utgick från Umeå också så det var busenkelt.

”Det var en riktig frestelse när hon kom på motorcykeln”

Även om Nathalies entré innebar lite mer jobb för produktionen visar sig Jon-Krista väldigt nöjd med hur det hela utspelade sig.

– Jag blev överraskad när hon dök upp på hojen. Jag har också kört motorcykel och har kort så jag blev väldigt imponerad. Lite lätt avundsjuk eller väldigt sugen på att sätta sig och köra. Det var en riktig frestelse när hon kom på motorcykeln där. Jag va lika imponerad av den som hon.

Nathalie och Jon-Krista har dessutom dejtat innan programmet, mer om den träffen kan du läsa här!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN