hänt exklusivt

Jon-Kristas hemliga förflutna med Nathalie avslöjat – sanningen om romansen

Jon-Krista och Nathalie

Brevskrivaren Nathalie är inget nytt ansikte för Jon-Krista, duon har nämligen dejtat redan innan Bonde söker fru.
För Hänt berättar nu renskötaren om hur relationen egentligen ser ut samt vad som skedde innan programmet.
– Vibrationerna i luften, säger Jon-Krista till Hänt.
Bonde söker fru-Matthews starka ord om Linda Lindorff: "Kunglig"
0:51

Efter reklamen: Bonde söker fru-Matthews starka ord om Linda Lindorff: "Kunglig"

(0:51)

Slå på ljud

Renskötaren Jon-Krista, 29, är en av bönderna som söker kärleken i Bonde söker fru 2022. Programmet har i år genomgått stora förändringar, något som Linda Lindorff, 50, berättat om för Hänt.

Bland annat är brevutdelningen borttagen och vi slängs istället rakt in på slottet för speeddejting. I Jon-Kristas brevhög låg ett brev från en brevskrivare vid namn Nathalie, 24, en tjej som han haft kontakt med redan innan programmet.

Sanningen om Jon-Krista och Nathalies relation innan Bonde söker fru

Under Jon-Kristas och Nathalies möte på slottet får tittarna veta att duon har setts förut men hur såg egentligen relationen ut? Det berättar nu Jon-Krista för Hänt.

– Jag och Natalie vi hann träffas en sväng lite tidigare. Men det blev liksom inget, vi hann gå på en dejt och sen rann det ut i sanden.

Det var via en dejtingapp som duon fick kontakt och Jon-Krista såg snabbt att Natalie var en tjej i hans smak, speciellt då hon hade en bild med en motorcykel på sin dejtingprofil.

– En intressant tjej, lite fart och fläkt tänkte jag. Riktigt min typ av tjej också. Hon fick mig att rycka på ögonbrynen och faktiskt bli intresserad.

Jon-Krista och Nathalies dejt – det hände

Så vad gjorde egentligen Nathalie och Jon-Krista på sin dejt? Det berättar han nu.

– Det var väl ingen djupgående dejt. Vi träffades och såg ett avsnitt från ett kärleksprogram, säger Jon-Krista och bryter ut i skratt.

– Sen så for hon hem och det bara rann ut i sanden. Det blev lite småskrivande efteråt men inte så mycket mer med det och jag trodde att det var över, att det inte blev något av det men sen fick jag helt plötsligt ett brev när bonde drog igång.

När ni sågs, var det något romantiskt? Blev det några kyssar?

– Det var så tidigt inpå så det här med kyssar och grejer det vågade man sig inte på men det var de här vibrationerna i luften så man vågade inte riktigt ta steget där.

Starka reaktionen när Nathalies brev dök upp

Kontakten bröts men plötsligt dök ett visst brev upp, det visar sig däremot inte varit självklart för Jon-Krista att bjuda med Nathalie till slottet.

– Hon hade gjort ett jättefint brev som stack ut ur mängden och då tänkte jag bara att oj den här tjejen kanske ändå vill, hon kanske bara inte vågade fortsätta. Jag stod länge och velade om jag skulle bjuda med henne eller inte men sen på slutet så tänkte jag att har hon ändå skickat ett brev och lagt så här mycket energi på brevet så borde det ändå betyda någonting

Men nu i efterhand är han nöjd över sitt beslut.

– Jag hade inte träffat henne på flera månader men så bara dyker hon upp där och då kände jag wow, allt kom tillbaka där vi slutade, säger Jon-Krista.

Hänt har varit i kontakt med Nathalie som avböjer att kommentera.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN