Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorff svarar på tittarnas kritik om fusk i Bonde söker fru

15 okt, 2022 
André Färnsveden
Linda Lindorff och Jon-Krista som kramar Nathalie.
I årets Bonde söker fru träffar Jon-Krista Jonsson en brevskrivare som han haft en ”romans” med tidigare.
Tittare kritiserade beslutet och kallade det för ”fusk”.
Nu har Linda Lindorff bemött kritiken.
Annons
Bonde Kristian om Linda Lindorffs frånvaro: "Gör sin grej"Brand logo
Bonde Kristian om Linda Lindorffs frånvaro: "Gör sin grej"

Årets säsong av TV4-succén, Bonde söker fru är nu igång. Brevskrivare från hela landet har tagit sig till Sundbyholms slott för att träffa årets fyra bönder, Henrik Kullander, 34, Elin Sandblom, 27, Matthew, 20, och Jon-Krista Jonsson, 29. Och som vanligt är även programledaren Linda Lindorff, 50, på plats för att hjälpa bönderna att hitta kärleken och se så att allt går rätt till.

När speed-dejtingen började mötte Jon-Krista ett familjärt ansikte. Det var så att en av brevskrivarna, Nathalie, som han har haft en typ av relation med tidigare dök upp! Något de även tar upp under dejten.

– Men grejen är, varför det inte funkade senast var att jag tyckte du kom för nära mig på för kort tid, säger Nathalie till Jon-Krista i programmet.

Annons

Jon-Krista har tidigare berättat för Hänt att han blev glad över att träffa Nathalie igen i programmet.

Linda Lindorffs svar på tittarnas kritik om fusk efter Jon-Kristas dejt

På sin blogg berättar Linda Lindorff att det här är något som har upprört många tittare, som påstår att det är ”fusk”, att en tjej, som Jon-Krista har haft en romans med tidigare får vara med i programmet. Linda bemöter kritiken i tre punkter.

För det första, tjejen det handlar om som heter Nathalie är inte ett ex, inte ens nån som JK känner väl. JK och Nathalie började ses och hann träffas ett par gånger tidigare men det blev aldrig nåt. Det rann ut i sanden. När Nathalie sedan såg JK på tv så kände hon att hon nog gjort fel i att inte fortsätta träffa honom. Hon ville ge det en ny chans och skrev därför ett brev”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Förtydligar: ”Bonde söker fru är ju inte någon tävling”

I nästa punkt förklarar Linda att det kan vara så att det är en fördel för Nathalie att känna Jon-Krista sedan innan. Men att det inte behöver betyda att Jon-Krista är mer intresserad av henne än någon annan av tjejerna han har fått träffa.

Annons

Sedan fortsätter programledaren med den tredje punkten.

”För det tredje, visst, det här är inte något vi vanligtvis är med om i Bonde söker fru men jag anser inte att det är nåt fel i det och definitivt inte fusk. Bonde söker fru är ju inte någon tävling, det är ett dejtingprogram där målet är att hitta kärleken till nån som längtar efter den oerhört mycket”, förklarar Linda Lindorff och fortsätter:

”Om det skulle vara så att det då är nån man känt sedan tidigare så spelar det ingen roll, huvudsaken är ju att det blir kärlek!”

FOTO: TV4

Annons