LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda tvingas bryta in – efter Jon-Kristas uttalande i Bonde söker fru

12 okt, 2022 
LINDA LINDORFF, JON-KRISTA
Jon-Krista är en bonde som väckt mycket uppmärksamhet hos svenska folket.
Nu riktas återigen blickarna åt hans håll – efter en tabbe i programmet där Linda Lindorff tvingas rycka in.
Annons
Matthews ord om att vara med i Bonde söker fru: ”Komiskt”Brand logo
Matthews ord om att vara med i Bonde söker fru: ”Komiskt”

En ny säsong av Bonde söker fru är äntligen igång! Bönderna som söker kärleken i år är renskötaren Jon-Krista Jonsson, 29, får- och skogsbonden Elin Sandblom, 27, växtodlingsbonden Henrik Kullander, 34, och den australiensiska spannmålsbonden Matthew Haggerty, 20.

I sidoprogrammet Bonde söker fru – Kärlek åt alla får vi se hästbonden Henrik Johansson, 27, skogsbonden Filip Eliasson, 29, grisbonden Klas Erik Andersson, 56, mjölkbonden Kristian Gustafsson, 38, och spannmålsbonden Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl, 49.

Precis som vanligt utlovas mycket kärlek, dramatik, intriger och starka känslor.

Nu har vi redan nått fram till det tredje avsnittet och trots en del ändringar i årets säsong så är det nu dags för bönderna att ta sitt första viktiga beslut.

Annons

Linda Lindorff om bortklippta momentet i Bonde söker fru 2022

En ändring som många tittare reagerat på i årets säsong är momentet där bönderna får alla breven och sedan ringer upp den brevskrivare som de är allra mest nyfikna på. Detta moment är bortklippt i år och programledaren Linda Lindorff, 50, har tidigare berättat för Hänt vad det beror på.

”Det är en del som är nytt i år och rätt stora förändringar i första avsnittet. Bland annat så är brevutdelningen inte med på samma vis som tidigare utan vi går snabbare in på att bönderna får möta sina brevskrivare på riktigt. Jag har varit och delat ut breven som vanligt, jag älskar att göra det för det ger så mycket glädje hos bönderna och så får vi en chans att prata om breven och kolla in de som skrivit”, skrev Linda i ett meddelande till Hänt.

Efter det vällde det in kritik mot det uppskattade momentet, något som Linda valde att besvara.

Annons

Jon-Kristas tabbe – rättas av Linda Lindorff

Något som är charmigt med Bonde söker fru är att bönderna är väldigt genuina och de medverkar endast i programmet på grund av att de verkligen vill hitta kärleken. Men ibland blir det lite fel.

I kvällens avsnitt är det dags för bönderna att börja bjuda in vilka de vill bjuda in till den allra första gruppdejten.

– Så Nathalie, skulle du vilja komma hem till mig?, frågar Jon-Krista och Linda tvingas avbryta skarpt:

– Lugn nu! Det är gruppdejt! Ett steg i taget, rycker Linda in.

Jon-Krista inser direkt sitt misstag och med nervösa skratt ändrar han sig snabbt:

– Just det ja gruppdejt! Vill du komma på gruppdejt kanske?

FOTO: TV4

Annons