nyhetsmorgon

Väder-Lasse och Malva Lindborg har fått sitt andra barn

Väder-Lasse

Lasse ”Väder-Lasse” Rydqvist och hustrun Malva Lindborg har fått barn.
Nu visar han upp lyckan och avslöjar även vad dottern ska heta!

Tv-meteorologen och Nyhetsmorgon-profilen Lasse ”Väder-Lasse” Rydqvist och kärleken Malva Lindborg har fått barn igen. Det är för Aftonbladet som han berättar om känslorna:

– Vi svävar verkligen på moln, det är en liten solstråle som vi har fått. Det är verkligen en ögonsten. Det är märkligt hur man kan rymma så mycket kärlek för tre stycken, säger Lasse Rydqvist som hyllar det faktum att han är omringad av tjejer.

Han lägger till:

– Vi har en dotter sedan tidigare och man minns nästan inte hur det var, men det är verkligen så fantastiskt som man minns det. Det är verkligen 3 000 gram och 49 centimeter ren kärlek.

Dramatiska förlossningen: ”Raketfart”

Han berättar för tidningen hur det gick väldigt fort när de väl kom till BB.

– Det gick väldigt fort. De hittade oss i hissen kan man säga. Vi kom dit och min fru hade så kraftiga värkar så hon fick lägga sig ned med mig som stöd för ryggen i hissen. Då var det en kvinna som satt mitt emot hissdörrarna när de öppnade och sa ”här behövs det hjälp på en gång”. Så vi blev inskrivna tio i elva och trettiofem minuter senare var det klart. Det var verkligen raketfart och vi åkte väl in i grevens tid.

Bilden visar lyckan – så ska dottern heta

På Instagram visar Lasse upp en bild dottern. Han skriver:

”Ines 22-10-09. Mamma, pappa och storasyster älskar dig”.

När Hänt når Lasse berättar han mer om lyckan.

”Vi flyter runt på moln det är verkligen något helt nytt för oss alla och man förvånas över hur snabbt man glömmer bort hur dyrbar och speciell den här tiden i bebisbubblan faktiskt är. Storasyster kunde inte vara mer glad och nyfiken på det lilla miraklet”, skriver Lasse till Hänt.

Se fotot på nytillskottet här:

FRÅN FÖRSTASIDAN