Linda Lindorffs påkostade renovering av huset – se alla bilder här

Linda Lindorff

TV4-profilen Linda Lindorff och hennes familj håller på att renovera sitt hus.
Men allt verkar inte vara frid och fröjd, Linda beskriver det nämligen som ett känslosamt kaos.
”Det gör ont i hjärtat att se”, skriver hon.
5 saker du inte visste om Linda Lindorff
Slå på ljud

Linda Lindorff är återigen aktuell som programledare för Bonde söker fru hösten 2021. Det blir tv-profilens 16:e säsong och därmed har hon programlett det omtyckta kärleksprogrammet i hela sexton år.

I årets Bonde söker fru är det sex bönder som vi kommer få följa och de alla hoppas såklart på att hitta den stora kärleken. Men något kanske inte många vet är att frontfiguren Linda Lindorffs familj just nu håller på med en omfattande renovering av huset, något hon beskriver som ett kaos.

Linda Lindorff om att renovera huset: ”Kaoset är totalt”

Linda Lindorff berättar på sin blogg att hon och familjen är mitt uppe i en pågående och påfrestande renovering. De har sedan flera år tillbaka bott på Lidingö i hus.

Tv-profilen förklarar att de ska fixa golven på bottenvåningen då parketten är utsliten, den ska slipas och de murar dessutom om en ny spis. Utöver det så ska de göra om hela köket, det är nämligen så slitet att alla vitvaror har börjat gå sönder.

”Såklart väldigt spännande och kul men samtidigt så fasansfullt på nåt vis. Även om jag vet att det kommer bli fint så känns det obehagligt. Det känns så hemskt att se hela vårt hem i spillror. Som ett övergrepp på vårt fina hus. Jag var helt oförberedd på att det skulle kännas så här. Så många minnen som rivs”, skriver hon.

Linda Lindorff visar upp delar av familjens renovering på Instagram. Här går det att se fler bilder på renoveringen.

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Linda Lindorff om känslorna över Bonde söker fru 2021

Nyligen kom Linda dessutom hem från en tre veckor lång inspelning av programmet Wild Kids, som utspelar sig i Järvsö.

Och snart har äntligen Bonde söker fru premiär igen och Linda Lindorff har tidigare berättat om inspelningen för följarna. Som hon beskrivit som känslosamt för flera bönder. Hon har bland annat avslöjat att tittarna kan vänta sig ett överraskande slutval hos en av bönderna!

”Väldigt överraskande slutval. Och mycket starka känslor så klart. Jag har lite ont i magen över allt som hänt men samtidigt vet jag att det som nu sker är det enda rätta”, skrev hon på Instagram under inspelningen.

Hänt har sökt Linda Lindorff för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om orsaken till skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för kärleksparen i Idol – allt om romanserna

FOTO: TV4/Patrik Österberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN