Linda Lindorff om utslagningen i Sveriges yngsta mästerkock

Linda Lindorffs oväntade avslöjande om dottern Lykkes utslagning i Sveriges yngsta mästerkock.
Tv-profilen Linda Lindorffs dotter är just nu aktuell i programmet Sveriges yngsta mästerkock på TV4. Nu berättar hon om dottern Lykke Lindorffs medverkan, efter hon tvingats lämna tävlingen i kvällens avsnitt.
Annons

Programledaren Linda Lindorff, 47, syns flitigt i tv-rutan på TV4 och delar dagligen med sig av sin vardag på sitt Instagram-konto. Linda har tillsammans med maken Jacob Lindorff, 46, döttrarna Benedicte, 5, Wilhelmina, 9, och Lykke Lindorff, 11, och det framgår tydligt att barnen älskar att laga mat.

Tidigare i år avslöjade Linda att hennes äldsta dotter Lykke var klar för Sveriges yngsta mästerkock på TV4.
Annons

”Lykke är uttagen till en av de tolv barn som tävlar i Sveriges yngsta mästerkock!!! Så stolt är jag!”, skrev hon då i ett inlägg på Instagram.

Linda Lindorffs ord efter dotterns medverkan

I kvällens avsnitt av Sveriges yngsta mästerkock tog resan däremot slut för Lykke, som hamnade på en delad femteplats i tävlingen. Nu berättar Linda Lindorff om dotterns medverkan för Hänt.

Annons

– Jag är så otroligt stolt över Lykke för att hon tagit sig så långt med sin matlagning, men framför allt för att hon varit så naturlig och ödmjuk. Lykke är väldigt passionerad och duktig i köket, trygg i sig själv och hyfsat obrydd när det gäller kameror, men sen är hon också väldigt snäll, säger hon och fortsätter:

– Jag är så himla stolt över henne. Stolt över hennes ödmjukhet, talang och fina sätt. Stolt över att se hur glad och stolt hon själv är över sin insats i köket. Det är nog inget ovanligt att en mamma, eller pappa, blir stolt över sitt barn men att jag skulle känna såhär mycket av att se henne i en mattävling på tv hade jag ändå inte räknat med.

Linda Lindorff berättar för Hänt att det passade bra att Lykke fick lämna ikväll. Dottern var totalt med i 6 av 8 avsnitt, och inspelningen tog mycket av hennes fritid.

– Lykke spelar tennis fyra gånger i veckan och matcher så gott som varje helg. Hon älskar det mer än något annat. Matlagningen tycker hon supermycket om också, men fick hon välja skulle det vara ett enkelt val. Inspelningarna var på helgerna och hon kände att hon missade för många matcher.

Annons

Redan fått flera andra tv-erbjudanden

Efter Lykkes medverkan i Sveriges yngsta mästerkock har hon fått flera tv-erbjudanden, men Linda berättar att det är mycket som ska stämma in i vardagen innan hon tackar ja till något mer program.

– Lykke har redan fått erbjudanden om andra tv-program, men har än så länge sagt nej. Just nu fokuserar hon på tennisen. Det är mycket som ska stämma innan vi säger ja till något, hur kul det än verkar. Framför allt måste Lykke vilja det, säger Linda Lindorff.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram 

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…