Linda Lindorff om brevskrivarnas fräcka metod i Bonde söker fru

Linda Lindorff om brevskrivarnas fräcka metod i Bonde söker fru
Linda Lindorff har i flera år följt böndernas jakt på kärleken i TV4-programmet Bonde söker fru. I samband med att en ny version av programmet spelas in delar hon nu ny information om hur vissa brevskrivare gör allt för att hitta kärleken i en bonde.
”Säker på att vi kommer att känna igen en eller ett par”, skriver hon på bloggen.
Annons

TV4:s succékoncept Bonde söker fru tar nu nya höjder då programmet rör sig utanför Sveriges gränser. I den nya satsningen Bonde söker fru – jorden runt reser produktionen, inklusive programledaren Linda Lindorff, 47, till kärlekstörstande svenska bönder som lever och arbetar utomlands.

Annons

Bland bönderna finns avokadobonden Leif, 69, som bor i Spanien, italienska vinbonden Luigi, 46, köttbonden Andreas, 31, i Australien och frukt- och grönsaksbonden Michel, 34, i Moçambique. De bönder som söker kärlek i Bonde söker fru – jorden runt har alltså minst sagt en vardag långt ifrån svartvita mjölkkor och havrefält.

På sin blogg har programledaren Linda Lindorff skrivit flera inlägg om den nya satsningen och är märkbart exalterad över den nya versionen av programmet. I ett av de senaste inläggen informerar hon om att ett presentationsprogram kommer att sändas under måndagen och att hon hoppas och tror att de som ser programmet söker in till programmet.

Annons

Efter flera år som programledare för originalprogrammet Bonde söker fru har Linda Lindorff lärt sig att det är ett flertal personer som söker in till programmet flera gånger, alternativt till flera bönder under en och samma säsong.

”Varje år har vi kvinnor som återkommer, som skrivit till en bonde tidigare men då inte fått sin bonde, och nu gör ett nytt försök. Det här låter kanske konstigt men det tycker jag inte att det är. Många tycker att bönder är extra sexiga just för att de är så passionerade i att arbeta med djur och natur, att det är attraktivt med män som är jobbar med kroppen och gärna blir lite skitiga”, skriver hon på bloggen.

Flera som skriver brev till mer än en bonde

Linda Lindorff menar att många drömmer om ett liv på landet och att Bonde söker fru är ett bra program att söka till just av den anledningen.

”Vi presenterar härliga kärlekslängtande män och då är det ju ett väldigt bra läge att försöka uppfylla sin dröm genom att skriva till nån av dom. Skulle man lyckas bli kär så blir det ju dubbelnapp – man får ett liv på landet och en fantastisk man att älska. Det är faktiskt till och med så att vi varje år har kvinnor som som skriver till fler än en bonde i hopp om att få napp”, skriver hon.

Annons

När en brevskrivare skriver brev till flera bönder kan det ibland bli aningen problematiskt. Åtminstone om flera bönder vill träffa samma tjej, förklarar hon. Då tvingas produktionen tala om för bönderna att tjejen skrivit till fler, vilket kan få vissa att känna sig mindre speciella, menar Linda.

Men trots det ser Linda Lindorff inget problem i att skriva brev till flera av bönderna – och inför Bonde söker du – jorden runt tror hon sig veta att hon kommer känna igen flera av brevskrivarna.

”Vi har väldigt attraktiva bönder som bor på väldigt attraktiva ställen så jag är rätt säker på att vi kommer få många brev. Jag är också säker på att vi kommer att känna igen en eller ett par av brevskrivarna och ser fram emot det! Jag välkomnar tidigare bondebrevskrivare att höra av sig – men vill rekommendera att välja en bonde att skriva till för enkelhetens skull”.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…