Linda Lindorffs ord efter oväntade händelsen i Bonde söker fru

Linda Lindorff och Pelle i Bonde söker fru
Pelle Hansson Edh blev rejält förvånad när hans brevskrivare Josefine inte dök upp i kvällens avsnitt av Bonde söker fru.
Nu berättar programledaren Linda Lindorff om händelsen.
– Jag är rätt säker på att även ni kommer få en stor klump i magen, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.
Annons

I kvällens avsnitt av Bonde söker fru skulle Pelle Hansson Edhs, 28, utvalda brevskrivare äntligen få komma hem till honom på hans gård i Söderhamn. Men en av tjejerna, Josefine, chockade Pelle rejält när hon mystiskt försvann och aldrig dök upp. Pelle försökte kontakta henne flera gånger för att ta reda på vad som hänt – men utan resultat.

Annons
Annons

– Jag hoppas att hon dyker upp, man vet ju aldrig men det känns inte som att det blir så eftersom hon inte ens svarar när man försöker ringa, sa Pelle Hansson Edh i Bonde söker fru.

Produktionen hade heller ingen aning om varför Josefine inte dök upp, och snart blev Pelle orolig.

– Man går ju och väntar och hoppas på att hon ska dyka upp. Just då var jag väldigt orolig om något hade hänt eftersom ingen hört något, sa Pelle Hansson Edh till Hänt inför att avsnittet sändes på TV4.

Linda Lindorffs ord om händelsen i Bonde söker fru

Nu väljer även programledaren Linda Lindorff, 47, att berätta om situationen som uppstod i kvällens avsnitt. Hon liknar händelsen vid den som inträffade i förra årets säsong när bonden Simon Ohlssons, 27, dejt Frida, 22, struntade i att dyka upp när Simon väntade på henne på flygplatsen.

”Det som händer ikväll på Pelles gård gav mig direkt flashbacks från förra året – med Simon… klumpen i magen som indikerar att nåt är fel men man vet inte varför. Tankar som snurrar och frågor som inte får svar”, skriver Linda Lindorff i ett inlägg på sin blogg och fortsätter sedan:

”Jag kommer så klart inte avslöja hur det går men jag är rätt säker på att även ni kommer få en stor klump i magen”.

Linda Lindorff berättar vidare att hon tycker om Pelle väldigt mycket och hade hoppats att han skulle slippa uppleva den oro som han känner i kvällens avsnitt av Bonde söker fru.

”Men ja, vi har ännu inte alla svaren så låt oss hoppas på det bästa”, avslutar hon.

Bonde söker fru sänds på TV4 onsdagar klockan 20.00.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…