Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför får Linda Lindorff inte visa ansiktena på Bonde söker fru-bönderna

10 sep, 2019 
AvAgnethe Alm
Därför får Linda Lindorff inte visa ansiktena på nya bönderna i Bonde söker fru 2019.
Med två veckor kvar till premiären av nya Bonde söker fru-säsongen meddelar programledaren Linda Lindorff att hon ännu inte får visa upp de nya böndernas ansikten. I ett blogginlägg berättar hon varför.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

TV4:s succéprogram Bonde söker fru är snart tillbaka med en sprillans ny säsong. Den 25 september är det premiär för 2019 års upplaga av programmet – den fjortonde säsongen i ordningen.

Nytt för i år är att TV4 även satsar på ett helt nytt eftersnacksprogram med namnet Bönderna berättar allt. I programmet får tittarna följa med när programledaren Linda Lindorff, 47, möter bönderna för att få svar på frågor om både programmet och vad som händer bakom kulisserna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Instagram delade Linda Lindorff nyheten om det nya bonde-programmet i förra veckan:

”Äntligen får jag berätta! Nu kommer programmet för alla er som vi ha lite extra av Bonde söker fru. Ett program där vi pratar om sånt som hänt men inte alltid ryms, vi fördjupar oss, reder ut skvaller och sånt man vi veta mer om. Ett studioprogram med extra allt. På söndag spelar vi in det första avsnittet av nya spännande – Bönderna berättar allt!”, skrev hon då.

Annons

Därför stoppas Linda från att visa upp bönderna

Under våren presenterade Linda Lindorff de nya bönderna i sina sociala medier och på sin blogg. Där skrev hon några rader om varje bonde och uppmanade följarna att skicka in brev och söka till programmet.

Men när det gällde bilderna på bönderna var hon däremot mer hemlighetsfull. På varje bild täckte hon över böndernas ansikten – och så gjorde hon även när hon presenterade ännu en ny bonde i helgen. I Instagram-inlägget skrev hon då en lång text om honom, men höll samtidigt upp ett löv framför hans ansikte.

I ett inlägg på bloggen förklarar nu Linda Lindorff varför hon håller böndernas ansikten gömda. Hon förklarar även att det kommer dröja ännu ett par veckor innan hon kan visa dem. Anledningen är att hon måste vänta på att premiären av Bonde söker fru ska sändas på TV4.

Annons

”Än får jag inte visa bilder av bönderna – de ska avslöjas vid premiären den 25 september”, skriver Linda Lindorff i blogginlägget.

I ett meddelande till Hänt förklarar Linda Lindorff att hon i huvudsak stoppas från att visa upp bönderna för att hon ännu inte får röja vilka som kommer synas i tv och vilka som medverkar i TV4 play-programmet Bonde söker fru – kärlek åt alla.

”Handlar mer om vilka som är på TV4 och vilka som är på Sjuan i Kärlek åt alla”, skriver Linda i meddelandet.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons