linda lindorff

Linda Lindorff om Bonde söker fru-parets uppbrott – nu berättar hon

Linda Lindorff

Programledaren Linda Lindorff har programlett Bonde söker fru i flera år. Nu berättar hon om ett av programmets par, vars relation fick en plötslig vändning.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelycka
0:23

Efter reklamen: Håkan Hemlin och hustrun Heidis nya familjelycka

(0:23)

Slå på ljud

Den ständigt aktuella programledaren Linda Lindorff, 51, har varit en av TV4:s mest omtyckta programledare sedan början av 2000-talet och har lett otaliga program under åren. Hon har varit ansiktet utåt för program som När & Fjärran, Robinson, Farmen och Bonde söker fru. Det sistnämnda programmet har hon lett i hela 17 säsonger, sedan starten år 2006.

I vår är hon aktuell med det nya dejtingprogrammet Min mamma, din pappa. Programmet är ett koncept vi inte sett i Sverige tidigare och går ut på att vi får följa ett gäng singelföräldrar som söker en andra chans till kärlek. De flyttar in i Villa Kärleksudden tillsammans, helt ovetandes om att deras barn övervakar allt och är de som styr föräldrarnas dejtingliv.

Linda Lindorffs ord om maken Jacob – ärliga orden

Vid sidan av sin hektiska karriär lever Linda ett familjeliv tillsammans med maken Jacob Lindorff, 50. Paret gifte sig 2009 och har sedan dess fått tre döttrar tillsammans Lykke, 14, Wilhelmina, 12, och Benedicte, 8.

Linda har inte varit sparsam med att uttrycka sin kärlek till maken och deras familj, vilket hon ofta pratar om i intervjuer och andra sammanhang.

I en tidigare intervju med Expressen berättade hon om hur maken fick henne att ändra inställning till att skaffa barn.

– Det var ingenting jag drömde om, att bli mamma eller att få många barn. Men när jag träffade Jacob var det så självklart att jag skulle ha barn, inte bara ett utan flera. Det är någonting som händer när man träffar rätt och känner den här sortens kärlek. Att vi har fått se det under så många år, det är häftigt, sa Linda till Expressen då.

Linda Lindorff om Bonde söker fru-parets uppbrott – plötsliga vändningen: "Inte alltid lätt"

På sin blogg brukar Linda dela med sig av både sin vardag men även skriva av sig om programmen hon är aktuell med. Nu tar hon till plattformen för att berätta närmre om en av deltagarna i Min mamma, din pappa – det är nämligen ett bekant ansikte som dyker upp i programmet.

För alla Bonde söker fru-fans kommer det nog vara blandade känslor att se Jesper Andersson kliva in i dejtingprogrammet.

Jesper var med i 15-års jubileumssäsongen av Bonde söker fru, då han hittat kärleken i bonden Sigrid Bergåkra. Under inspelningen chockerade Sigrid alla när hon gick ner på knä och friade till Jesper.

"Det var en överraskning som bara jag och Sigrid visste om och i hela fjärde akten satt jag med ringarna... Så spännande ju. Laddat och pirrigt. Tycker så mycket om Sigrid och vill inget hellre än att få se henne lycklig. Här var hon det och man kunde verkligen se hur kär hon var." skriver Linda Lindorff i sitt blogginlägg, och fortsätter:

"Hon friade framför alla andra bönder på plats och det blev jubel och tårar. Ja ett kul ögonblick där vi alla blev väldigt rörda och glada. Jesper sa ja."

Vidare fortsätter Linda berätta att förlovningen dessvärre inte höll och det blev aldrig ett bröllop mellan Jesper och Sigrid.

"Kärleken är inte alltid lätt och det vet vi men man ska aldrig ge upp. Hoppet måste få leva kvar och nu 4 år senare, så har Jespers son Oscar anmält honom till Min mamma, din pappa.", skriver Linda.

Om det blir kärlek för Jesper i detta program återstår att se. Min mamma, din pappa har premiär på TV4 den 8 mars.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN