Alla deltagare i TV4:s nya satsning Min mamma, din pappa

Alla deltagare i TV4:s nya satsning Min mamma, din pappa

Linda Lindorff är programledare för TV4:s Min mamma, din pappa.
Läs mer om det nya programmet och alla deltagarna här!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon-Krista tackar för sig
0:30

Efter reklamen: Jon-Krista tackar för sig

(0:30)

Slå på ljud

Den folkkäre programledaren och reportern Linda Lindorff, 51, är tillbaka i ett helt nytt koncept. TV4:s senaste satsning är det nya dejtingprogrammet Min mamma, din pappa.

Programmet går ut på att hjälpa en grupp singelföräldrar som söker efter kärlek, att hitta just det. Twisten är att deras barn i hemlighet kommer att övervaka sina mammor och pappor under hela deras kärleksresa.

Alla deltagare i dejtingprogrammet Min mamma, din pappa 2023

Här är alla deltagare i den första upplagan av Min mamma, din pappa. Varje förälder presenteras tillsammans med respektive barn.

Mamma Pia och Sonen Christian Hjälmkrona

Pia och Christian Hjälmkrona
TV4

Pia Hjälmkrona, 58, från Huddinge, är nominerad av sonen Christian, 23. Pia jobbar som bilförsäljare och har tre barn. Enligt Christian kan mamma Pia vara lite för envis och pratig men framför allt är hon snäll och kärleksfull.

Mamma Sigrid och dottern Isabelle Åhs

Sigrid och Isabelle Åhs
TV4

Sigrid Åhs, 49, från Malmö, är nominerad av dottern Isabelle, 18. Sigrid jobbar som gymnasielärare inom idrott och har två barn. Isabelle beskriver sin mamma som en stark kvinna som är godhjärtad och vill väl.

Pappa Lennart Kingsson och dottern Jennifer Walter

Lennart Kingsson och Jennifer Walter
TV4

Lennart Kingsson, 53, från Frändefors, är nominerad av dottern Jennifer Walter, 28. Lennart är maskinoperatör och har två barn. Han gillar att träna och åka hoj. Enligt Jennifer är hennes pappa snäll, rolig och påhittig.

Mamma Tanja och dottern Emily Madsen

Tanja och Emily Madsen
TV4

Tanja Madsen, 54, från Södertälje, är nominerad av dottern Emily, 23. Tanja jobbar som avvikelsekoordinator. Enligt Emily är hennes mamma sprallig, glad och spirituell. Hon gillar mysiga middagar, promenader och härliga resor.

Mamma Mathilda och dottern Saga Segerstad

Mathilda och Saga Segerstad
TV4

Mathilda Segerstad, 47, från Göteborg, är nominerad av dottern Saga, 18 år. Mathilda är jurist och gillar vardagslyx. Enligt Saga är hennes mamma glad, sprallig och älskar att träffa nya människor.

Mamma Annina och dottern Fideli Hohenthal

Annina och Fideli Hohenthal
TV4

Annina Hohenthal, 55, från Malmö, är nominerad av dottern Fideli, 20 år. Annina är leg. psykolog och arbetar idag som VD i eget företag. Hon har tre barn. Fideli beskriver sin mamma som kärleksfull, lite envis men alltid generös.

Pappa Jesper och sonen Oscar Andersson

Jesper och Oscar Andersson
TV4

Jesper Andersson, 52, från Nyköping, är nominerad av sonen Oscar, 26. Jesper har fyra barn och är konsult, han jobbar som projektledare. Oscar beskriver sin pappa som kärleksfull och lite rastlös, men det är aldrig en tråkig stund med Jesper.

Mamma Jessica och dottern Frida Grusell

Jessica och Frida Grusell
TV4

Jessica Grusell, 54, från Göteborg, är nominerad av dottern Frida, 21. Jessica jobbar som managementkonsult/coach. Enligt Frida kan hennes mamma ibland vara lite otålig men framför allt är hon rolig, ärlig och genuin.

Pappa Emil och sonen Jonatan Berger

Emil och Jonatan Berger
TV4

Emil Berger, 47, från Göteborg, är nominerad av sonen Jonatan, 17. Emil är beteendevetare, han gillar att gå på loppis och pyssla i trädgården. Enligt Jonatan är hans pappa spontan, rolig, trevlig och lätt att prata med.

Pappa Jussi och sonen Max Ora

Jussi och Max Ora
TV4

Jussi Ora, 56, från Stockholm, är nominerad av sonen Max, 21. Jussi jobbar som samhällsentreprenör och har två söner. Han gillar att vara ute i naturen, resa, meditera, träna och dansa salsa. Enligt Max kan hans pappa vara envis men också en god människokännare.

Pappa Stefan och dottern Elin Brodin

Stefan och Elin Brodin
TV4

Stefan Brodin, 54, från Valbo, är nominerad av dottern Elin, 22. Stefan jobbar som arbetsmiljöingenjör och har fyra barn. Han spelar trummor, älskar musik och att vara i naturen. Enligt Elin är hennes pappa rolig, omtänksam och äventyrlig.

Min mamma, din pappa har premiär den 8 mars på TV4 och TV4 Play.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN