LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff beordrad av polis – tvingas lämna helt efter händelsen

09 jun, 2022 
Linda Lindorff
Linda Lindorff är i full gång med inspelningarna av Bonde söker fru 2022.
Starten har dock visat sig bli omtumlande då programledaren hamnade mitt i ett polisdrama.
”En riktigt dramatisk inledning”, skriver Linda på sin blogg.
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022Brand logo
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

TV4 avslöjade tidigare under våren att det blir ännu en säsong av långköraren Bonde söker fru. I hela 16 säsonger har Linda Lindorff, 50, hjälpt svenska bönder runtom i landet att komma igång med dejtandet. Kärlek har uppstått på många av gårdarna och tack vare programmet har det blivit både barn och äktenskap för flera av bönderna.

I år är det dags för den 17:e säsongen och denna sommar söker Jon-Krista Jonsson, 29, Kristian Gustafsson, 38, Elin Sandblom, 27, Henrik Kullander, 34, Klas Erik Andersson, 56, Filip Eliasson, 29, Henrik Johansson, 27 och Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl, 49 och den australienska bonusbonden Matthew, 20, kärleken i programmet. Läs mer om bönderna här!

Linda Lindorffs avslöjande om dramatiska inspelnings-starten

Även om det är ett tag kvar till hösten då vi får se hur det har gått för bönderna i sin jakt på kärlek så är inspelningarna nu i full gång. På sin blogg berättar Linda Lindorff att hon redan har delat ut breven till bönderna – men på vägen dit skedde det oväntade.

Annons

”Bonde söker fru går nu in i fas två – brevutdelning – och första dagen på inspelning fick en riktigt dramatisk inledning”, skriver Linda på sin blogg och fortsätter:

”Flyget från Stockholm hade precis landat i Göteborg när min kollega Amanda textar att det är ett stort polispådrag på flygplatsen. Massor av vakter och poliser som hindrar folk från att gå in i terminalen och poliser som går runt och kollar i och under folks bilar. Jag hade precis gått in på en toalett och hörde plötsligt en stenhård knackning och en röst som sa "Ut, ni måste ut. Alla ska ut". Och så en stenhård knackning till.”

Orostankarna under polisdramat

Vidare berättar Linda att hon försökte på svar gällande det som hände, men poliserna var förtegna och bad henne lämna byggnaden.

Annons

”Tankar på att det var ett bombhot var ju oundviklig. Utanför stod hundratals människor med sina väskor och fick inte gå in och polisbilarna uppradade. Jag hittade till Amanda och vi hann precis köra därifrån innan de spärrade av avfarterna. På nyheterna stod det senare om att det var en misstänkt farligt föremål och något om väskor och bombexperter.Så obehagligt. Tack och lov visade det sig vara falskt alarm och avspänningen hävdes och flygplatsen kunde öppna upp igen.”

Efter en turbulent start på inspelningsdagen kunde Linda Lindorff fortsätta vidare med sitt uppdrag.

FOTO: TV4, TT

Annons