Artikeln innehåller reklamlänkar

Linda Lindorff avslöjar: Slut mellan bonde-Klas och Sandra

Bonde söker fru-profilen Klas Karlsson och hans fru Sandra ska skilja sig meddelar Linda Lindorff nu i sin blogg.

Säg den saga som varar för evigt. Nu är kärlekssagan mellan Bonde söker fru-profilerna Klas och Sandra Karlsson slut, det meddelar programledaren Linda Lindorff i sin blogg.

2012 träffades köttbonden Klas och Sandra Karlsson, då Olsson, i dejtingprogrammet Bonde söker fru i TV4. Trots sina olikheter blev det upp över öronen förälskade och redan året därpå gifte de sig, ett bröllop som senare sändes i TV4.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Nu går bonde-paret skilda vägar. Det meddelar Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff i sin blogg och på sin Instagram.

”Det här gör så ont att berätta – fina bondeparet Klas och Sandra går nu skilda vägar. Redan för ett par veckor sedan hörde Sandra av sig och för mig kom det så klart som en chock.” skriver Linda i bloggen och fortsätter:

”Nu är det slut. Det är så smärtsamt allt detta, ofattbart sorgligt, men det är verkligen över. Efter att ha pratat med dom båda vet jag att det här är ett beslut de tagit gemensamt. De har tänkt igenom allt många gånger och beslutet är taget. Klas och Sandra kommer att skiljas åt och de väljer att berätta det här.”

Klas och Sandra Karlsson har sonen Alfred, 4, ihop och Sandra vädjar nu via Lindas blogg om att hennes läsare ska respektera deras beslut.

”Ibland räcker det inte att två personer älskar varandra. Klas kommer att leva vidare på släktgården och för mig är det dags att vända blad. Av hänsyn till vår 4-årige son ber vi er att visa respekt i situation.” säger Sandra, återgivet i bloggen.

Nu kommer Sandra inom kort flytta ifrån Klas gård utanför Norrköping och Linda Lindorff önskar dem all lycka till i framtiden.

”Nu behöver de få tid och lugn för att reda ut sina liv och orka med att gå vidare med allt vad det innebär. Ge dom det. Kärlek i våra tankar och minnen av allt det fina. Jag hoppas innerligt att lyckan kommer tillbaka om än så på var sitt håll.” skriver hon.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorff avslöjar: Älg-bonden Daniel kär i 21 år yngre Anna

LÄS OCKSÅ: Caroline i tårar efter dejten med Erik i Bonde söker fru

FOTO: IBL, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN