TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Linda Lindorff avslöjar: Älg-bonden Daniel kär i 21 år yngre Anna

11 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Linda Lindorff avslöjar att forna Bonde söker fru-deltagaren Daniel Johansson har förälskat sig i 21 år yngre Anna Kallin.
Alla minns vi älgboden Daniel Johansson från Bonde söker fru 2015. Då förälskade han sig i Alexandra Sandström, men kärleken sprack. Vad han inte visste var att nästa förälskelse lurade kring hörnet...
Annons

Ibland finns kärleken närmre än vad man tror. Så var det för älg-bonden Daniel Johansson, 42, som var med i Bonde söker fru 2015. I programmet förälskade han sig i Alexandra Sandström, men paret bodde 30 mil ifrån varandra. Daniel på sin gård i Bjurholm, Västerbotten, och Alexandra i Östersund, Jämtland. Ganska snart gick de skilda vägar. Vad Daniel inte visste var att hans nästa kärlek bara fanns ett stenkast bort, faktiskt jobbade hon på hans gård!

För Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff avslöjar han att han förälskat sig i 21 år yngre Anna Kallin, som idag är hans sambo. I sin blogg har Linda skrivit ner sin intervju med Daniel. När Linda frågar hur det gick till när de träffades säger han:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja hon bor ju först och främst i samma by och sen har jobbat hos mig sen hon var 16, 17 år… så man kan väl säga att vi känner varandra väl.

Från Anna Kallins håll hade det funnits känslor länge, men Daniel Johanssons växte fram

Annons

– Hon hade ju haft tankarna länge men jag såg henne inte ens i början. Hon var ju så ung. Men så sakteliga blev hon ju äldre och till sist förstod jag vad som höll på att hända, säger han och fortsätter:

– Det började väl med att jag fick upp ögonen och märkte att hon var kär i mig. Jag hade kanske förstått det innerst inne men inte accepterat det.., säger han och förklarar att det berodde på att hon var så ung.

Men när Anna Kallin hade fyllt 18 så hettade det till mellan dem och idag har de varit ihop i 2,5 år, men för Linda erkänner Daniel att han hade svårt för den 21-åriga åldersskillnaden till en början.

– Det är klart från början så var det väl lite speciellt. Då tänkte jag nä, för fan det gå inte så det är klart att det här med åldersskillnaden verkligen varit nåt jag tänkt på.

När Daniel Johansson var med i Bonde söker fru hade han anlitat Anna Kallin som barnvakt åt sina tre barn, något som han i efterhand säger att hon tyckte kändes lite konstigt eftersom hon redan då var kär i honom. Nu kan han tänka sig fler barn ihop med Anna.

– Ja du som det låter på henne har jag inget val.., skrattar han enligt Linda Lindorff.

Även bröllop kan vara på gång, även om de inte pratat om det än.

– Jag har alltid tänkt att jag ska bli gift en vacker dag. Jag är väl inte sån som är en sån romantiker men jo om du frågar mig… rent spontat ja.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4, Faksimil

Annons