Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Caroline i tårar efter dejten med Erik i Bonde söker fru

10 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Caroline gråter efter dejt med Erik Nilsson i Bonde söker fru
Känslorna svallar högt och lågt i Bonde söker fru. Efter ett samtal med Erik Nilsson bryter Caroline ihop i tårar. ”Det är mycket känslor”, säger hon.
Annons

Av hundratals sökande har nu bönderna valt ut sina sex favoriter. I veckans avsnitt av Bonde söker fru går bönderna och brevskrivarna på sin allra första dejt. En gruppdejt där alla deltar i den aktivitet deras bonde har valt. 

Erik Nilsson, 25, sätter tjejerna i arbete och låter dem göra egna fågelholkar. Caroline har dock andra planer än att snickra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tänkte faktiskt försöka få undan honom snart, säger hon i programmet.

Hon lyckas till slut få Erik åt sidan och de två sätter sig ner en bit ifrån de andra tjejerna. 

–Du vet att jag kommer långt uppifrån, hur känner du inför det? frågar Caroline.

Erik är positivt inställd, men har funderingar kring hur hon skulle känna inför en eventuell flytt till Skåne där han har sin gård. 

– Det hade inte varit några problem för mig även fast jag inte har varit i Skåne. Du kanske förstår att det hade varit jätteroligt att komma till gården och få lära känna dig i din miljö framförallt, säger hon.

Annons

Efter samtalet försöker Caroline förklara sina känslor för tittarna. Hon hinner bara säga en mening innan hon bryter ihop i tårar. Hon lugnar sig dock snart och får istället berätta varför hon började gråta.

– Jag är inte ledsen, jag är glad för det här äventyret. Så oavsett vad som händer, jag är jätteglad för att jag har fått komma med och träffa en sådan här härlig person. Jag är glad, det är mycket känslor. Jag kan bli kär i Erik absolut, säger Caroline.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 play.

Se bonden som hoppade av årets Bonde söker fru här:

FOTO: TV4

Annons