Linda Bengtzings dödsfall i familjen – bara dagar innan Bingolotto

LINDA BENGTZING

Linda Bengtzing gästar det glada och härliga programmet Bingolotto under söndagskvällen.
Men hennes helg har var desto mindre glädjefylld. Nu visar hon upp sorgen efter dödsfallet i familjen.
”Vi Bengtzingar blir allt färre”, skriver hon.
1:13

Efter reklamen: Linda Bengtzings bröllopsplaner med kärleken Peter

(1:13)

Linda Bengtzing, 48, är pop- och schlagerdrottningen och med hennes unika energi och dansanta melodier har hon fångat svenska folkets hjärtan.

Denna söndag till ära gästar hon Bingolotto och den här Bingolotto-kvällen leds av Lotta Engberg, 59. Lotta och Stefan Odelberg, 47, delar nämligen upp sändningarna mellan varandra. De kör nämligen två söndagar i rad och sedan är det den andras tur att köra två söndagar i rad. Stefan har tidigare berättat för Hänt om samarbetet med Lotta.

– Det är lite olika. Ibland kör jag två helger och så kör Lotta två helger. Men vi har exakt hälften av programmet var bara att de är lite utspridda, och om Lotta känner att hon vill vara ledig i två veckor så säger vi bara "ja, men jag tar den helgen då så tar du min", berättade Stefan för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför saknades Kikki Danielsson i Bingolotto

Lotta och Stefan tog över efter det att Rickard Olsson, 55, tvingades lämna Bingolotto under våren 2020. Efter en utdragen sjukdom beslutade han sig för att fokusera på familjen, och inte fortsätta i Bingolotto efter sommaren.

– Jag har dragits med en långvarig förkylning och har dessutom avråtts av läkare från att arbeta de närmaste veckorna, sa Rickard Olsson i ett pressmeddelande.

Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Se klippet här!

Förutom alla härliga vinster och chansen till att vinna bilar så bjuder Bingolotto även på underhållning i världsklass. Förra söndagen fick Lotta Engberg besök av artist-kollegan Elisabeth ”Bettan” Andreassen, 64. Lotta och Bettan utgjorde en grupp med, där även Kikki Danielsson, 69, ingick och tillsammans var de Kikki Bettan och Lotta.

Men till allas stora förvåning så var Kikki inte på plats. TV4 förklarade då för Hänt vad det egentligen berodde på.

– Kikki har varit soloartist många gånger i Bingolotto och igår var det Bettans tur då hon är aktuell med sina Taubehyllningar bland annat. Sedan kom idén om att köra lite gamla låtar tillsammans vilket blev väldigt lyckat, sa John Sarafian, pressansvarig på Bingolotto till Hänt.

Tittarna rasar mot Masked singer – efter juryns beteende

Linda Bengtzings familjesorg – dagar innan Bingolotto

Men nu är det alltså Linda Bengtzings tur att bjuda på sång och dans i det glada programmet. Men av Lindas sociala medier att döma verkar hon ha haft en sorglig helg. En familjemedlem har nämligen gått bort och Linda har därför styrt skutan hem till hemorten Gullspång, i Skaraborgs län.

På Instagramstory delade hon med sig av de tuffa dygnen och dessutom kände hon att det var jobbigt att tvingas vara ifrån sina barn.

LINDA BENGTZING INSTAGRAM

Linda saknade sina barn redan efter några timmar utan dem.

FOTO: INSTAGRAM
LINDA BENGTZING INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!