LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linda Bengtzings stora familjelycka – nu väller gratulationerna in

02 dec, 2023 
Linda Bengtzing har barnen Vera och Nils tillsammans med fästmannen Peter Ståhlgren.
Nu visar Linda upp stora familjelyckan och skickar en fin hyllning till sonen Nils
”Kämpen min”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Karl Fredrik och Petter – fina orden direkt till Lasse BerghagenBrand logo
Röda mattan med Karl Fredrik och Petter – fina orden direkt till Lasse Berghagen

Även om Linda Bengtzing är en offentlig person med en succékarriär så är hennes privatliv är lite mer okänt. Sedan 2008 är hon tillsammans med fästmannen Peter Ståhlgren.

Paret träffades när Peter var gitarrist i hennes kompband och därefter är resten deras kärlekssaga. Tillsammans har de dottern Vera, 14, och 2013 välkomnade de även sonen Nils, 10.

Linda Bengtzing om att skaffa barn på egen hand

När artisten gästade radioprogrammet Halv tre med Lotta Bromé berättade hon mer om sin familj. Hon kom bland annat in på att hon ett tag hade tanke att bli mamma på egen hand. Men sen träffade hon Peter!

– Det var en skam i mig, att sitta där och googla. Men så slog jag bort det och till slut blev den drömmen så stor att jag gick hela vägen, det är fantastiskt. Jag träffade ju som tur var Peter och nu är de 14 och 9, säger hon och fortsätter:

– Jag är glad för covid, för min lilla har två diagnoser. Så jag är funkismamma.

Linda Bengtzings stora lycka med sonen – efter kämpiga tiden

Linda kom då in på sonen Nils diagnoser och hur de märkte av det. Skolan var något han hade det kämpigt med.

Annons

– Vi ville ha hjälp till honom från skolan, som man har rätt till. Men skolan finns inte där för barnen, inte för de som inte passar in i rutan. Så de vägrade hjälpa oss och då kände vi att vi skulle utreda honom för att få bättre hjälp då, sa Linda och fortsatte:

– Det tog flera år. Vi tyckte att han skulle få hjälp utifrån där han var. Så vi utredde honom, och just nu är det berättigat. Det är ett jävla liv, med BUP och utredning. Det tog tid alltså.

Linda är familjekär och publicerar ofta bilder på Instagram när hela familjen umgås. Nyligen var det ett stort firande då Nils fyllde 10 år. I ett inlägg har Linda beskrivit lyckan och hyllar sonen som den kämpe han är.

”GRATTIS Nisse-goding!10 år idag! BAM. Nu hamrar vi oss vidare i livet! Oj som vi älskar dig! Så glad att vara med på heeela din födelsedag! Mamma är stolt över dig. Kämpen min. Gosefis.”

FOTO: Robert Eklund/TT, TV4

Flera har även kommenterat inlägget och skickar ett stort grattis till Nils.

Annons