LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Bengtzings kamp med barnen – privata avslöjandet: ”Jättemycket”

17 sep, 2023 
LINDA BENGTZING
Linda Bengtzing och Magnus Carlsson drar snart ut på turné. Vid sidan av jobbet lever Linda ett ganska hektiskt liv.
– Nej alltså jag hinner inte med mig själv!, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför stoppas showen En jäkla massa schlager – Linda Bengtzing avslöjarBrand logo
Därför stoppas showen En jäkla massa schlager – Linda Bengtzing avslöjar

Linda Bengtzing, 49, och Magnus Carlsson, 49, är kvällens gäster i Bingolotto! I vanlig ordning är programmet fullspäckat med massa härliga vinster och bingospel och det är Lotta Engberg, 60, som styr skutan kvällen till ära.

När Hänt når Linda och Magnus sitter de i logen och gör sig redo. Både Linda och Magnus har jobbat mycket med Lotta under årens lopp och de är väldigt glada att få träffa henne igen.

– Lotta är min gamla rektor från Fame factory men innan dess så kände vi ju varandra också genom allt möjligt. Och så har vi kört Diggiloo och allt så det här känns ju lite som en familjeträff allmänt faktiskt, säger Linda till Hänt och fortsätter:

– Det är bara lokalerna som är nya, Bingolotto har ju nya lokaler och jag hittar ingenstans!

Annons

Linda Bengtzing om hektiska familjelivet

Vid sidan av jobb lever Linda och Magnus lite olika liv. Magnus har fullt upp just nu med sin turné Se mig – bara för den jag är, en turné som han dock tvingats pausa för kvällens Bingolotto.

För Lindas del är det ett hektiskt familjeliv som gäller. Nu berättar hon för Hänt hur hon får ihop allting.

– Mitt vilohem innehåller två marodörer, som även kan kallas för barn. Alltså barn i 9 och 14-års åldern... Om någon hade varnat mig hur mycket aktiviteter och hur mycket de får in på en dag, med träningar, kalas, tjejmiddagar, fotbollsträffar. Nej alltså jag hinner inte med mig själv!, säger Linda till Hänt.

Barnen har nyligen börjat ny skola och även där är det lite kämpigt då Lindas son Nisse har två diagnoser.

– Skolan är det ju jättemycket runt eftersom Nisse har ju sina svårigheter också. Så där har vi ständig strid faktiskt, som dock har blivit vardag. Men den tar jag gärna.

Annons

Därför hyrde Linda Bengtzing en husbil

Ibland måste Linda även ha med sig barnen på jobbet, men under sommaren har hon löst det hela genom att testa att bo i en husbil. Tanken med testet var för att se om det skulle kunna vara ett tänkbart alternativ till nästa sommar.

– Jag har upptäckt att om det är så att man ska ha med sig huliganerna (barnen), då kan det ju vara så att det finns sådana som Magnus eller andra artister som faktiskt inte uppskattar att man har barn på jobbet, vilket jag förstår för det gör faktiskt inte jag heller, säger Linda varpå Magnus flikar in:

– Nu ska jag bara markera att jag tycker hennes kids är skitroliga.

Tanken med husbilen var helt enkelt för att se om det funkade bra, vilket det gjorde och om ekonomin håller kommer Plumbo, som den heter, vara med även nästa sommar!

Bingolotto sänds på söndagar klockan 18:30 på Sjuan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons