LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför bor Linda Bengtzing med Peter i en husbil – nu berättar hon

07 sep, 2023 
LINDA BENGTZING, PETER STÅHLGREN
De senaste veckorna har Linda Bengtzing tillbringat i en husbil.
Nu berättar hon varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Bengtzing om tiden efter läkarens besked: ”Då kommer oron”Brand logo
Linda Bengtzing om tiden efter läkarens besked: ”Då kommer oron”

Linda Bengtzing, 48, har haft en hektisk sommar med massa spelningar och konserter. I höst fortsätter spelningarna tillsammans med Magnus Carlsson, xx. Deras mellanakt i Melodifestivalen 2023 blev så uppskattad att nu ska de ut på turné med showen En jäkla massa schlager.

Magnus och Linda har tidigare berättat hur de kom på idén att åka på turné ihop.

– Vi klurade lite på det. Snacket var igång och jag visste att det skulle fyllas dagar här på Rival och då hörde någon av sig till Magnus och frågade om vi ville göra något ihop. Men där stannade det till lite grann eftersom vi hade fullt upp med mellanakten i Melodifestivalen. Sen föll det sig bara helt naturligt, sa Linda då till Hänt.

Därför bor Linda Bengtzing i en husbil

Men även i sommar har Linda varit ute på vägarna och spelat inför fullsatt publik. Det har dock krävts en lösning för att få ihop allt, när de är på platser där det inte riktigt finns en loge har svaret blivit en husbil.

Annons

På det privata planet är Linda tillsammans med partnern Peter Ståhlgren, 47. De har varit ett par i över tolv år och idag lever de ett härligt familjeliv i villa med barnen Nils och Vera. Sedan 13 år tillbaka är de bosatta i Tyresö strax utanför Stockholm.

Så när Linda är ute på turné kan hon ibland behöva ta med sig familjen och det visar sig att husbil blev den ultimata lösningen.

Bilderna på Linda Bengtzings husbil: ”Perfekt”

Nu visar hon upp det nya boendet!

”Älskade Plåtis! 4 bäddar, 4 bältade, 2.75 m hög och 6 m lång! Vi älskar dig och har döpt dig till ”Plumbo”. Vi har fått låna dig av Jan m. familj på Tumbohusvagnar och är så tacksamma för provturerna! (Jan är kompis med min Mamma och Pappa som kör stooooor husbil därifrån) Nu vet vi att du, Plumbo är perfekt för våra syften. Främst som loge och eget privat utrymme på de sommarspelningar där detta inte kan erbjudas. Särskilt då någon av kidsen familjelogistiskt måste följa med.”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

Annons

”Peter har kunnat ta möten medans jag kör och Nisse codrivar-för att sen spela gitarr med mig när vi kommer fram.Jag bestämde mig från början att göra allt. Köra, parkera, backa, fylla vatten, tömma vatten, gråvatten, kunna displayen och funktioner med gas, el, värme, varmvatten och wc. Parkera med horisontellblock mm..Den här älsklingen är så enkel!Inatt sover vi första natten i den. Hemma på uppfarten. Och redan nu vill jag krama den. Aldrig släppa den. Visst vore det najs även för er med lite mer plåtisäventyr här på insta! Räck upp en hand & kommentera alla ni som vill ha mer plåtisäventyr!!!”

FOTO: Jari Kantola/TT, Adam Ilshe/TT

Annons