Linda Bengtzings sorg efter Robin Johanssons död – starka orden

LINDA BENGTZING

FOTO: Karin Törnblom/Rickard Nilsson/TT

Linda Bengtzings vän Robin Johansson har gått bort.
Nu berättar sångerskan om sorgen i ett känslosamt inlägg på Instagram.
”Ska tramsa åt dig tills vi ses igen”, skriver hon.
503 Service Unavailable

Schlagerdrottningen, Linda Bengtzing, 47, är en av Sveriges mest folkkära artister. Gullspångstjejen slog igenom i början av 2000-talet med superhiten Alla flickor samt Jag ljuger så bra och Värsta schlagern.

Därefter har vi kunnat se Linda i många olika musiksammanhang, bland annat Körslaget och Diggiloo.Senaste gången vi fick se Linda i tävla i Melodifestivalen igen var så sent som 2020. Då framförde hon bidraget Alla mina sorger. Dock räckte inte bidraget hela vägen, varken till andra chansen eller direkt till final.

FLYTTAT Erikas vilda festkväll – nya bilderna visar

Därför tvingades Linda Bengtzing och Peter ställa in bröllopet

Sedan 2008 är Linda Bengtzing tillsammans med fästmannen Peter Ståhlgren och tillsammans har de barnen Nils och Vera. Paret träffades när Peter var gitarrist i Lindas kompband och under en turné blev de kära i varandra.

Tanken var att Linda och Peter skulle gifta sig förra året men, på grund av pandemin fick de skjuta på de planerna.

Tidigare i år tog familjens liv en tragisk vändning när deras hund Fiffi gick bort. På Instagram delade Linda med sig av sorgen.

Det är tomt utan dig fastän du inte ens var våran hund. Men ändå vår lilla guldklimp. Gamma och yr men lika tennisbolltokig. Hon hittade bollar från 1800talet på vår tomt. Eller stod gnällande under boxen med bollar till torktumlaren.Sov Gott nu i hundhimlen-lilla ringklocka”, skrev hon då.

Linda Bengtzing om tragedin

Och nu har Linda Bengtzing drabbats av ytterligare en personlig tragedi. I ett inlägg som sångerskan har lagt upp på Instagram berättar hon om sorgen efter hennes vän Robin Johansson har gått bort.

Robin. Så sorgligt. Du har funnits i varje Tv produktion jag gjort sen kritaperioden. Stort som smått. Alltid tid att snacka. Alltid ett leende eller nåt halvspydigt på lut. Vi sågs nyss. Du hjälpte mig med saker du inte alls hade tid med och produktionen tyckte att vi tramsade. Du har tramsat klart nu”, skriver Linda och avslutar sedan:

”Men jag ska tramsa åt dig åxo tills vi ses. RIP Robin… Mina tankar till de som är din familj och närmaste”.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert halvvägs in i gravidteten – lyckan med dottern

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons nya bilder med Robin Bengtsson och sin systerdotter

FOTO: Karin Törnblom/Rickard Nilsson/TT

SENASTE NYTT!