LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lina Tomikas barnlycka efter Gift vid första ögonkastet: ”Köpt hus”

26 jun, 2023 
Frida Eklöf
Lina Tomikas
Lina Tomikas och Alexander Sjöstrands kärlekslycka blev kort efter inspelningen av Gift vid första ögonkastet.
Men nu har Lina funnit kärleken på nytt och hon kan även avslöja en barnlycka.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mycket får deltagarna i Gift vid första ögonkastetBrand logo
Så mycket får deltagarna i Gift vid första ögonkastet

Lina Tomikas, 37, gifte sig med Alexander Sjöstrand, 40, första gången de sågs i tv-programmet Gift vid första ögonkastet.

I förra veckans avsnitt togs besluten huruvida paren ville fortsätta vara gifta eller inte. Alla tre par som var kvar i finalavsnittet meddelade att de ville fortsätta äktenskapet.

Men Lina och Alexanders kärlekssaga fick ett abrupt slut kort tid efter beslutsdagen.

Gift vid första ögonkastet-Linas ärliga ord om uppbrottet

Efter beslutsdagen åkte Lina med Alexander till Malmö för att fortsätta utforska relationen med varandra utan kameror som följde varandra steg de tog. Men när Lina senare åkte tillbaka hem till Göteborg valde Alexander att skicka in en skilsmässoansökan.

I en intervju med Hänt berättar Lina hur tankarna gick efter inspelningen av Gift vid första ögonkastet och hur paret kastades mellan olika känslor kring framtiden tillsammans.

– Det var lite rörigt där ett tag, jag sa att det här funkar inte och sen sa han att det inte funkade. Vi velade väldigt mycket, säger Lina och fortsätter:

Annons

– Det kändes som ett misslyckande, vi tyckte ju om varandra väldigt mycket och jag gick alltid med tankarna att även om jag kände att det skavde väldigt mycket så stannade jag kvar i processen eftersom experterna och produktionen vet vem Alexander är på ett sätt som inte jag vet, dem såg att vi hade någonting där.

Gift vid första ögonkastet-Linas barnlycka efter uppbrottet: ”Köpt hus”

– Jag har varit tillsammans med min nuvarande i nio månader. Han har två barn sedan tidigare så jag har fått två bonusar som är fantastiska. Vi har köpt hus som vi flyttar in i augusti, säger Lina till Hänt.

I Gift vid första ögonkastet-Vad hände sen? visar Lina upp nya pojkvännen.

– Det största som har hänt mig det gågna året är att jag har träffat Åke. Det känns nästan som att det är det största som har hänt i mitt liv, inte bara det här året. Han ser rapsfälten ännu klarare än vad jag gör, säger Lina i programmet.

FOTO: SVT PLAY

Annons