LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lina Tomikas ärliga ord om Gift vid första ögonkastet: ”Hårt vinklat”

22 jun, 2023 
Venus Soltani
Frida Eklöf
Gift vid första ögonkastet
Gift vid första ögonkastet 2023 har kommit till ett slut.
Ett av paren som valde att fortsätta äktenskapet var Lina Tomikas och Alexander Sjöstrand.
Men nu kan Lina avslöja att programmet i själva verket var vinklat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gift vid första ögonkastet-experten talar ut om den omtalade carbonara-scenen: ”Skämskudde”Brand logo
Gift vid första ögonkastet-experten talar ut om den omtalade carbonara-scenen: ”Skämskudde”

SVT:s satsning Gift vid första ögonkastet säsong nio har nu kommit till ett slut. Under säsongens gång har vi fått följa fyra stycken par under sin resa som nygifta, hela vägen till det slutgiltiga beslutet.

Ett av paren som valde att fortsätta sitt äktenskap var Lina Tomikas, 37, och Alexander Sjöstrand, 40. Trots en något stormig kärleksresa med sjukdomar och mycket känslor valde Lina och Alexander att tillslut säga ja till varandra.

Men nu, efter programmet, kan Lina avslöja för Hänt att Gift vid första ögonkastet inte gav en rättvis bild av parets förhållande.

Gift vid första ögonkastet–Lina om att programmet är vinklat

Lina börjar med att förklara att varken hon eller Alexander kände sig bekväma framför kamerorna, och att relationen mellan de blev betydligt bättre när de var ensamma.

– Vi kände väldigt mycket press, och vad vi kände var att när kamerorna inte var med så hade vi en helt annan kemi och dynamik mellan oss, säger Lina och fortsätter:

Annons

– Så det som visas i tv är ganska... Vad ska man säga, hårt vinklat av hur vi egentligen hade det. Vi hade det stundtals väldigt bra tillsammans och det var ju främst när kamerorna inte var med oss.

Avslöjandet om relationen med Alexander

Enligt Lina själv så visar programmet inte upp en korrekt bild av hennes äktenskap, men Lina och Alex visste själva vad de hade.

– Det var därför vi både hittade en mer lekfullhet och så i slutet av processen, men också för att vi visste hur fint vi hade det när kamerorna var av. Därför så kändes det som att jag ville utforska det mer, och det ville ju Alex också.

FOTO: SVTPlay

Annons