LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lina Hedlunds ord om att flytta utomlands

05 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Lina Hedlund.
Efter en sommar ifrån fästmannen Nassim Al Fakir berättar nu Lina Hedlund om flyttplanerna.
– En tid i livet, säger Lina.
Annons
Lina Hedlunds nya bröllopsbesked med Nassim: "Kommer att ske..."Brand logo
Lina Hedlunds nya bröllopsbesked med Nassim: "Kommer att ske..."

Discodrottningen Lina Hedlund, 44, har en lång karriär som artist bakom sig . Hon är främst känd som en av medlemmarna i musikgruppen Alcazar, år 2007 blev hon popgruppens nya medlem och sedan dess har de medverkat i Melodifestivalen flera gånger med stora framgångar. Men efter över 20 år ihop tackade Alcazar år 2019 för sig.

Idag är Lina förlovad med Nassim Al Fakir, 45, och paret har varit ihop i många år och tillsammans har de två sönerna Tilo,10, och Eide, 5.

Trots att paret snart har varit förlovade i fyra år så blir det inte bröllop än på ett tag.

Lina om tiden ifrån Nassim: ”Fokusera på barnen”

När Hänt träffade Lina på röda mattan inför premiären Pippi på Cirkus berättade hon om sommarens planer och att hon och Nassim skulle njuta av semestern på olika håll.

– I sommar är jag mycket ledig, jag och killarna ska resa utomlands till Frankrike och sen ska vi till Hälsingland. Jag ska vara ledig och fokusera på mina barn, säger Lina till Hänt.

Annons

Nassim var dock inte med på eventet, och han skulle inte heller följa med upp till Hälsingland.

– Nassim är och jobbar han är uppe i Norrland, säger hon.

Lämnade landet – orden om att flytta: ”en tid i livet”

För Hänt berättade Lina att sommarens ledighet skulle spenderas i Frankrike, nu avslöjar hon för Expressen att hon kan tänka sig att flytta till landet permanent.

– Vet du vad jag har för dröm? Att ha ett pensionärskollektiv på Franska rivieran, fatta vad gött. Ett pensionärskollektiv på Franska rivieran där man har sina egna små krypin och gemensamma utrymmen där man hänger och minglar. Och så kommer barn och barnbarn ner och så åker man hem till Sverige när man vill. Fan vad härligt!, säger Lina till tidningen och forsätter:

– Det är en dröm jag har haft, fy fasen vad gött det skulle vara. Man kommer och går, familjer och vänner. Men just nu är jag lite grann inne i en tid i livet där jag: tänk att få flytta till Costa Rica i tre månader med familjen och bara fota och surfa. Hang loose, vänta in vågen och ta dagen som den kommer.

FOTO: TV4, Johan Jeppsson/TT

Annons