LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför lämnar Lina Hedlund landet med barnen – utan Nassim Al Fakir

14 jul, 2022 
Linda Hedlund och Nassim Al Fakir har varit ett par i flera år.
Men nu ska vara ifrån varandra en tid.
Linda åker utomlands med pojkarna utan Nassim.
Annons
Lina Hedlund om tiden ifrån Nassim: ”Fokusera på mina barn”Brand logo
Lina Hedlund om tiden ifrån Nassim: ”Fokusera på mina barn”

Linda Hedlund, 44 och Nassim Al Fakir, 45, har varit ett par i många år och har tillsammans de två sönerna Tilo,10, och Eide, 5.

Frieriet på Friends arena

I december år 2018 hade paret varit tillsammans i nio år och då friade skådespelaren Nassim till kärleken Lina. Det var inget litet frieri utan för en publikfylld Friends arena. I en intervju med Aftonbladet berättade Nassim om frieriet.

– Det är helt sjukt. Jag har planerat det här sen länge och pratat med generalerna och allt vad det heter här på Stockholms horse show, sa Nassim då till Aftonbladet.

Nassim höll frieriet hemligt under en längre tid.

– Musiken var superviktig. Jag har lyssnat hur mycket som helst på en massa olika varianter. Hur ska det tajmas in? För det går ju inte att repa. Det här var min sak, jag ville inte berätta för nån. Inte ens mina närmaste vet. Det var bara jag, men jag gjorde det också inför 10 000 på arenan, sa han då till Aftonbladet.

Annons

Ögonblicket blev världskänt och spänningen om bröllopet var olidlig.

Därför sköts Lina Hedlund och Nassims bröllop upp

Det var flera år sedan Nassim friade till Lina men ännu är inte paret gifta. De har hintat om giftemål vid flera tillfällen.

Något som gjorde att bröllopet skjutits upp var den mörka och långa pandemin. Tidigare i en intervju med Hänt berättade Nassim om varför de inte har gift sig.

– Vi kommer inte att gifta oss i sommar utan har skjutit upp det för att inte behöva stressa. Däremot försöker vi planera en massa roliga grejer inför det kommande bröllopet. Det ska bli kul. Jag vill göra något extra och har redan tänkt på en grej jag vill göra när vi gifter oss, har Nassim berättat för Hänt.

Lina Hedlund om tiden ifrån varandra: ”Fokusera på barnen”

Inte nog med att paret inte har gift sig så ska de tillbringa en hel del tid ifrån varandra den här sommaren.

När Hänt träffade Lina på röda mattan av premiären Pippi på Cirkus berättade hon om sommaren utan Nassim.

– I sommar är jag mycket ledig, jag och killarna ska resa utomlands till Frankrike och sen ska vi till Hälsingland. Jag ska vara ledig och fokusera på mina barn, säger Lina till Hänt.

Hur kommer det sig att fästmannen inte är med på eventet? Och varför ska han inte med på resan? För Hänt berättar Lina Hedlund hur det ligger till.

– Nassim är och jobbar han är uppe i Norrland, säger hon.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons