LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lina Hedlunds barnkrav till Nassim Al Fakir – tydliga markeringen

16 apr, 2022 
AvFelicia Hovryd
Lina Hedlund
Lina Hedlund och Nassim Al Fakir är ett par sedan 13 år tillbaka. Sångerskan har framför ett barnkrav till fästmannen:
”Nu skaffar vi barn.”
Annons
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021Brand logo
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

Den tidigare Alcazar-sångerskan Lina Hedlund, 44 och komikern och programledaren Nassim Al Fakir, 45, har varit ett par i snart tretton år. För drygt fyra år sedan gick Nassim gick ner på knä och frågade om Lina ville dela sitt liv med honom. Frieriet skedde i direktsänd tv under en prisceremoni i Stjärnornas hoppning i Sweden International Horse Show på Friends arena.

Lina svarade självklart ja, men olyckligtvis kom pandemin och ställde till det för deras bröllopsplaner. Men vi hoppas och tror att kärleksklockorna kommer att ringa för paret inom en snar framtid ändå!

Barnkravet till fästmannen: “Nu skaffar vi barn”

När Lina Hedlund gästar veckans avsnitt av podcasten Bathinas skilda möten berättar hon om barnkravet till Nassim när de träffades för 13 år sedan.

– Jag var 31 år och hade precis separerat med mitt ex då, berättar Lina i podcasten och fortsätter:

– Jag var i det skedet i livet, att antingen är jag toksingel eller så kör vi. Så jag var ganska snabb med att ”nu skaffar vi barn”.

Annons

Men det verkar inte som att det blir några fler barn för paret. Lina tidigare berättat att hon varit sugen på att skaffa fler barn, men att hon ändrat sig på den punkten.

– Jag tror nog att affären är stängd nu. När Eide kom så kände jag att vi måste ha en till bebis. Vi började till och med fundera på namn. Men sedan blir de ett och ett halvt år vilket är den tuffaste perioden enligt mig. Hade jag varit yngre kanske vi hade försökt. Men vi är så glada och nöjda som det är.

Idag lever de lyckliga tillsammans med barnen Tilo, 10, och Eide, 5, i deras villa på Lidingö i Stockholm.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons