Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lina Hedlunds oväntade barnbesked – vändningen efter frieriet

04 aug, 2019 
AvOla Brising
I vintras förlovade sig Lina Hedlund med Nassim al Fakir inför publiken i Friends Arena framför stor publik. Nu berättar sångerskan att hon trots den romantiska gesten inte vill ha några fler barn med sin fästman.
Annons

Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Det var hela nio år sedan Nassim Al Fakir, 42, och Lina Hedlund, 41, blev ett par. Tillsammans har de barnen Tilo, 7, och Eide, 2, och i december friade Nassim till Lina framför ett fullsatt Friends Arena.

SVT:s tittare som följde direktsändningen av Stockholm horse show fick då se honom gå ner på knä iförd en gladiatorklädsel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När det gick upp för mig ville jag bara backa och jag fick panik. Det jag aldrig har varit med om händer, och det är ganska privat, men ”hej alla tiotusen människor i Friends arena” och ”hej tv-kameror”, sa Lina Hedlund efter frieriet.

Hon förklarade sedan:

– När jag vaknade tittade jag bara på mitt finger och kunde knappt fatta det. Han är så mäktig. Wow! Han är helt fantastisk. Förstå vilken planering och vad han har fixat. Det är så jäkla fint av honom.

Annons

Därför skjuts bröllopet upp

Till en början ville paret att bröllopet skulle äga rum tätt efter förlovningen, något som Nassim Al Fakir i våras berättade för Hänt att de ändrat sig kring:

– Det blir ett och ett halvt år efter förlovningen istället. Jag tror det passar lika bra.

Han fortsatte:

– Vi har skjutit upp det för att inte behöva stressa. Däremot försöker vi planera en massa roliga grejer inför det kommande bröllopet.

I en ny intervju med tidningen Gala Magazine berättar nu Lina Hedlund att hon helst vill ha ett så stort bröllop som möjligt:

– Det känns som om man ska producera den största showen i världen och att man själv ska spela någon slags huvudroll… Om jag säger så här: Ska det ske en gång, varför spara på något?

”Affären är stängd nu”

De trolovade har ju redan två barn och tidigare har Lina varit sugen på att skaffa fler. Nu har hon dock ändrat sig på den punkten. I den nya intervjun förklarar hon:

Annons

– Jag tror nog att affären är stängd nu. När Eide kom så kände jag att vi måste ha en till bebis. Vi började till och med fundera på namn. Men sedan blir de ett och ett halvt år vilket är den tuffaste perioden enligt mig. Hade jag varit yngre kanske vi hade försökt. Men vi är så glada och nöjda som det är.

Samtidigt berättar hon också om vad som kan vara jobbigt med föräldraskapet:

– Vi har världens finaste och underbaraste ungar. Men visst är det intensivt när man får höra ”mamma” 7 000 gånger samma morgon. Det är underbart att vara mamma, men ibland brinner skallen. men jag är så tacksam för mina barn och att de har världens underbaraste pappa.

Annons