ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför gifter sig inte Lina Hedlund och Nassim – nu avslöjas sanningen

29 apr, 2022 
Lina Hedlund och Nassim Al Fakir.
Nassim Al Fakir friade till kärleken Lina Hedlund år 2018, men bröllopet har låtit sig skjutas på.
Nu berättar Lina om bröllopstankarna efter den långa förlovningen.
– Det är mycket att planera, säger Lina till Hänt i en intervju.
Annons
Lina Hedlunds lycka efter pandemin: "Full av energi"Brand logo
Lina Hedlunds lycka efter pandemin: "Full av energi"

I december år 2018 friade skådespelaren Nassim Al Fakir, 45, till kärleken och artisten Lina Hedlund, 44, inför ett publikfyllt Friends arena. Det lyckliga förlovade paret har tillsammans två barn; sönerna Tilo,10, och Eide, 5.

Men bröllopet har låtit vänta på sig. Paret har flera gånger hintat om att det ska ske, men har sedan skjutit upp festligheterna. Nu berättar Lina för Hänt om planerna!

Därför har Nassim Al Fakir och Lina Hedlund inte gift sig än

Så varför har det skjutits upp så många gånger? Jo, förutom en global pandemi som satte käppar i hjulet, har familjen dessutom tagit ett stort steg att flytta från lägenheten i stan till en villa på Lidingö.

– Snabbversionen är att Lina ville flytta och jag fattade inte vad hon pratade om. Men jag är mer villaperson än tvärtom skulle jag säga. Jag älskar det här livet, berättade Nassim för Hänt förra året.

Annons

Men det verkar också vara så att paret vill planera en riktigt stor fest utöver det vanliga.

– Vi kommer inte att gifta oss i sommar utan har skjutit upp det för att inte behöva stressa. Däremot försöker vi planera en massa roliga grejer inför det kommande bröllopet. Det ska bli kul. Jag vill göra något extra och har redan tänkt på en grej jag vill göra när vi gifter oss, har Nassim berättat för Hänt i en tidigare intervju.

Han utvecklade svaret:

– Jag kan tyvärr inte avslöja något av det jag tänkt göra på bröllopet än, för det är för löst fortfarande. Jag lever ju faktiskt med Lina och hon kan ändra sig. Det har jag lärt mig. Det är typ det enda jag har lärt mig, att lev ut, men var beredd på att ändra.

Lina Hedlund och fästmannen Nassim Al Fakir med sönerna på ett event i Stockholm 2022.
Lina Hedlund och fästmannen Nassim Al Fakir med sönerna på ett event i Stockholm 2022.

Lina Hedlunds bröllopsbesked – 3,5 år efter förlovningen

Nu har det gått cirka tre och ett halvt år sedan förlovningslyckan. När Hänt träffar Lina Hedlund på röda mattan med barnen inför våröppningen av nöjesfältet Gröna lund passar vi på att fråga om sommarplanerna.

Annons

– Jag har jättemycket roliga sommarplaner. Lite spelningar. Jag ska åka iväg på en egen resa, lite resa med familjen och sedan lite andra spännande grejer inför hösten. Jag är full av energi av just nu och är så glad att allt har öppnat upp. Att vi får jobba igen, att vi får möta publiken och samlas, svarar hon då.

När du gästade Bathinas podcast nyligen hintade du om att bröllopet kommer att äga rum i sommar, kan det bli så?

– Gjorde jag det? Gud, jag kommer inte ihåg. Jaha, ja då får vi väl se om vi klämmer in det också. Gud, vad mycket att planera. Vi får se. Det är mycket att planera med bröllop börjar man förstå. Det är inget man gör bara så där i en handvändning. Men det kommer att ske någon gång i alla fall, säger Lina.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons