LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lina Hedlund om bebislyckan – Mello-profilens stora glädje

14 okt, 2022 
André Färnsveden
Lina Hedlund
Lina Hedlund har varit en stor profil i Melodifestivalen.
Nu visar hon sitt stöd för en annan artist i som medverkat i programmet – efter nya bebislyckan.
Annons
Lina Hedlund om tiden ifrån Nassim: ”Fokusera på mina barn”Brand logo
Lina Hedlund om tiden ifrån Nassim: ”Fokusera på mina barn”

Schlagerdrottningen Lina Hedlund, 44, är strakt förknippad med Melodifestivalen. Hennes första framträdande gjorde hon ihop med sin storasyster Hanna Hedlund, 47, då de framförde bidraget Big Time Party.

Hon skulle senare komma att göra fler framträdanden i programmet, båda som soloartist, och med bandet Alcazar som hon var en del av i 13 år. Lina har varit tillsammans med sin fästman Nassim Al Fakir, 45, i många år och ihop har de två söner, Tilo, 10 och Eide, 6.

Nyligen blev en annan Mello-profil mamma för första gången, nämligen Johanna ”Dotter” Johansson, 35. Och en som visade sitt stöd var just Lina Hedlund!

Artisten Dotter har fått barn: ”Lyckan är enorm”

Det var tidigare i år, under Eurovision song contest, som Dotter avslöjade att hon skulle få barn. Det gjorde hon i direktsändning innan hon presenterade hur det svenska folket hade röstat.

Annons

– God kväll Italien, Europa och hela världen. Det är jag, Dotter, här från Stockholm, Sverige, med min lilla ”tot”, sa hon i direktsändningen och klappade sig på magen.

Och nu har det lilla barnet äntligen kommit till världen. För Hänt beskrev artisten sin stora lycka.

”Vi mår så bra och lyckan är enorm och obeskrivlig. Allt har gått jättebra”, skrev Dotter till Hänt.

Lina Hedlunds ord om Dotters bebislycka

Dotter avslöjade att hon hade blivit mamma på sin Instagram. Hon delade ett bildspel där hon håller bebisen i sin famn. I bilden har artisten och den nyfödda bebisen matchande armband, på Dotters står det ”mamma” och på barnets ”dotter”.

Annons

Nu är vår lilla dotter äntligen här! Som vi har längtat! Kejsarsnittet gick jättebra och i operationssalen spelades på radion ”En värld full av liv” från Lejonkungen och vi fick ta emot en stark liten lejonprinsessa! Känslan är obeskrivlig, vi är så lyckliga jag och Dino Medanhodzic”, stod det under bildspelet.

Det rullade in flera gratulationer i kommentarsfältet. Inte mins från disco-drottningen Lina Hedlund.

Åååååå stort grattis fina ni!!!!!!!!”, skriver Lina Hedlund under Dotters bild.

Dotter svarade givetvis på kommentaren från Alcazar-profilen.

Tack söta”, svarade Dotter då.

FOTO: JERREVÅNG STEFAN/Aftonbladet/TT

Annons