ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mello-profilen har fått barn – nya bilden visar

12 okt, 2022 UPPDATERAD 12 okt, 2022
André Färnsveden
Gruppbild Melodifestivalen.
Under Eurovision avslöjade Johanna ”Dotter” Jansson att hon skulle bli mamma.
Nu har artisten fått barn.
Se bilderna på den lilla bebisen här!
Annons
5 udda fakta du vill veta om Melodifestivalens nya programledare Jesper RönndahlBrand logo
5 udda fakta du vill veta om Melodifestivalens nya programledare Jesper Rönndahl

Artisten Johanna ”Dotter” Jansson, 35, blev väldigt uppmärksammad efter deltagandet i Melodifestivalen 2020. Hennes bidrag Bulletproof hamnade på en andra plats i tävlingen men förlorade med endast en poängs marginal.

Året därpå ställde Dotter upp i tävlingen igen, och tog sig även då till final. Bidraget Little tot hamnade då på en fjärde plats.

Dotter bor idag tillsammans med sin fästman, låtskrivaren och musikproducenten Dino Medanhodzic, 36. Under årets Eurovision song contest avslöjade Dotter att de skulle utöka familjen, vilket nu äntligen har hänt!

Dotters avslöjande i direktsändning

I Eurovision song contest väljs varje år artister och profiler ut för att presentera resultatet från sin nation. Representant för Sverige blev Dotter, och när det blev hennes tur att tala om hur Sverige hade röstat valde hon att avslöja en hemlighet om sig själv – nämligen att hon var gravid.

Annons

– God kväll Italien, Europa och hela världen. Det är jag, Dotter, här från Stockholm, Sverige, med min lilla ”tot”, sa hon i direktsändningen och klappade sig på magen.

Ordet tot var en referens till hennes egna bidrag Little tot i Melodifestivalen 2022.

Nu har Dotter fått barn

I veckan har artisten Dotter uppdaterat sina följare om hur det går med graviditeten. Bland annat delade hon ett bildspel ihop med fästmannen Dino Medanhodzic och berättade om känslorna inför det som väntade.

Tänk att vi ska bli föräldrar om bara 2 dagar!! Det känns både spännande och overkligt på samma gång men också helt fantastiskt. 2022 kommer va det bästa året i våra liv”, skrev Dotter på Instagram.

Hon delade även en Instagram-händelse på sin gravida mage och skrev ”Någon som vill ut?”. Senare delade hon en till bild och förklarade att det inte var långt kvar till födseln.

Aah nu är det inte lång tid kvar tills vi möts”, skriver Dotter på sin Instagram.

Och nu har Dotter äntligen fått sin lilla ”tot”. I ett meddelande till Hänt berättar hon nu om lyckan:

”Vi mår så bra och lyckan är enorm och obeskrivlig. Allt har gått jättebra”, skriver hon.

Grattis Dotter och Dino!

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Annons